Elazığ Belediyesi, Ataşehir Mahallesi'nde Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, bu hafta Ataşehir Mahallesi'nde tüm ekip ile kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Belediyeye bağlı ekipler, Ataşehir Mahallesi'nde bağlantı yollarını ve sokakları süpürerek yol kenarlarında oluşan yabani otlar, kuru dal parçalarını ve çöpleri temizledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili şekilde çalışması sonucu Ataşehir Mahallesi'nde sokaklar temiz bir görünüme kavuştu.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Rutin çalışmalarımızın yanında sürdürdüğümüz temizlik seferberliği kapsamında bütün mahallelerimizde genel temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha temiz ortamlarda nefes almalarını sağlamak ve çevre kirliliğini önlemek adına bizler elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Her hafta farklı mahallemizde temizlik çalışmalarımız devam edecektir. Lütfen çevremize sahip çıkalım, çevremizi temiz tutalım.” denildi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR 
Ekipler tarafından yapılan kapsamlı çalışma mahalle sakinleri tarafından memnuniyet ile karşılanırken Ataşehir Mahallesi sakinleri yapılan temizlik çalışmasından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN