Elazığ Belediyesi Başkanı Yanılmaz'dan Tebrik Mesajı
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Basının toplumu doğru düşünme ve araştırmaya yönlendiren faktörlerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Yanılmaz, şu ifadelere yer verdi:
“Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet konumunda olan medya, son derece önemli bir misyon üstlenmiştir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün de en etkin aracıdır. ”
Açıklamasında yerel medyanı önemine de vurgu yapan Başkan Mücahit Yanılmaz, “Her ne kadar günümüzde ulusal medya popüler olsa da, yerel medya ve onların kıymetli çalışanları da ayrı bir önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, medya açısından köklü bir geçmişe sahip olan Elazığ’da yayın hayatını sürdüren tüm basın kuruluşlarının ve onların çalışanlarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Bakmadan Geçme
Deprem Sonrası Göçün Sosyal Hayata Etkileri Çalıştayı Gerçekleştirildi
Aktaş Ailesinin Acısını Paylaşıyoruz
Türk İş’e İlk Öneri Yapıldı!
Gençler Kernek Küliyesi’nde Kıyasıya Yarıştı
Ölmeztoprak: Malatya’mız İçin Çözüm ve Takip İçerisindeyiz
Elazığ'ın İlçelerinde Elektrik Kesintisi Uyarısı! (03 Aralık 2025)
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!