ELAZIĞ BELEDİYESİ E-SPOR MERKEZİ GENÇLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği gençlere yönelik projelerinden biri olan E-Spor, gençlerden tam not aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla kazandırdığı Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi, gençlerin beğenisini topluyor.

Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi'nde takımlara ücretsiz antrenman imkanları, E-Spor oyuncularına yönelik kapsamlı turnuva imkanları sunuluyor.

E-Spor takımı ile teknolojiye ve spora meraklı olan Elazığlı gençler bir araya gelerek hem spor yapıyor hem sosyalleşiyor  hem de turnuvalara katılarak doyasıya eğleniyor.

E-SPOR MERKEZİ HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Kültür Park Yerleşkesi'nde yer alan Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi,  hafta içi her gün 10.00 ve 18.00 saatleri arası hizmet verirken hafta sonu ise sadece cumartesi günleri 10.00 ve 18.00 saatleri arası hizmet sunuyor.

E-Spor antrenmanlarına ve oyun turnuvalarına katılmak isteyen 15 yaş üstü gençler, Kültür Park Yerleşkesi'nde yer alan E-Spor Merkezi'ne şahsen başvuruda bulunabilirler.

ELAZIĞ BELEDİYESİ E-SPOR MERKEZİ BÜNYESİNDE NELER VAR?

250 metrekare alana sahip olan Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi bünyesinde;

5’e 5 takım müsabakalarının gerçekleştirilebileceği 10 adet oyuncu bilgisayarı bulunuyor. Oyuncuları izlemek isteyen katılımcı bireyler için merkez içerisinde izleyici bölümü ve kayıt bölümü yer alıyor. E-Spor takımlarının ücretsiz bir şekilde antrenman yapabilmesi için bilgisayarlarda League of Legends, Valorant, Zula, CS:GO, Team Fight Tactics konsol oyunu olarak ise FİFA 2023 oyunu  bulunuyor.

GENÇLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Hayata geçirilen Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi'nden çok memnun olduklarını ifade eden gençler ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

"Sosyal bir çevrede yaşıyoruz ve bu sosyal çevrede yaşamanın verdiği bazı sorumluluklar var. E-Spor ile sadece evde kapalı kalarak bilgisayarla muhatap olmak yerine sosyal çevre içerisinde bilgisayar ile oyun oynuyoruz. Burada sosyal çevre edinmek bize daha faydalı oluyor. Burası sayesinde yeni çevre edindik, yeni arkadaşlar tanıdık ve burada kendimize ayrı takım kurduk. Burada turnuvalar düzenleniyor. Ve düzenlenen turnuvalarda güzel dereceler alacağımıza inanıyorum. Turnuvalara katılmak bizler için keyifli oluyor. Ödüllerde bize cazip geliyor. Oyunculara yarayacak hediyeler oluyor. Elazığ Belediyesi'nin bizlere sağlamış olduğu E-Spor hizmetinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim."

"Elazığ Belediyesi'nin bizleri düşünerek böyle bir proje yapmaları çok güzel bir hizmet. Burada turnuvalara katılıyoruz, sosyalliğimiz artıyor, etkileşimimiz artıyor. Sosyal ortam olarak ta gayet iyi. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN