- Haberler
- ELAZIĞ BELEDİYESİ KARA HAZIR
ELAZIĞ BELEDİYESİ KARA HAZIR
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan kar yağışı uyarısı nedeniyle Elazığ Belediyesi'nce kriz masası oluşturuldu
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Elazığ ve çevresinde bu gece başlaması beklenen ve önümüzdeki hafta etkisini artıracak kar yağışı nedeniyle gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.
Elazığ Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masası koordinesinde ekiplerin olası olumsuzluklara anında müdahale etmesi için hazır bekletildikleri açıklandı. Vatandaşların olumsuzluklarla ilgili şikâyetlerini 153 Beyaz Masa'ya bildirmeleri halinde sorunların ivedilikle giderileceği belirtildi.
Yapılan açıklamada ayrıca; biri kar bıçaklı olmak üzere iki adet tuzlama aracının da Fen İşleri araç parkına dâhil edildiği ve bu sayede oluşabilecek problemlerin minimum seviyeye indirileceği ifade edildi.
Bakmadan Geçme
ELAZIĞ BELEDİYESİ, GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
MASKİ, Arguvan’da 114.6 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımını Tamamladı
Battalgazi Belediyesi’nden Pınarbaşı Göleti Çevresinde Detaylı Temizlik
Günebakış Gazetemizin 19. Yılını Kutluyoruz
İşte 2026 Resmî Tatil Günleri!
Koşar: 'Geçinemiyoruz Sözü Malatya'nın Ortak Çığlığı'
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!