Elazığ Belediyesi'nden Memur ve Öğretmen Adaylarına Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Elazığ Belediyesi, eğitime yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Yediiklim Akademi iş birliği ile Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan memur ve öğretmen adayları için 4-7 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programı düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan eğitim programında öğrencilere KPSS Genel  Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri alanlarında hızlandırılmış bir eğitim programı verilecek. Sınavda dikkat edilmesi gereken unsurların anlatılacağı programda öğrenciler ayrıca uygulamalı olarak soru çözümleri ile pratik yapma fırsatı bulacak.

Hızlandırılmış genel tekrar programında; 4 Temmuz Pazartesi günü Öğrenme ve Rehberlik dersleri, 5 Temmuz Salı günü Türkçe ve Anayasa dersleri, 6 Temmuz Çarşamba günü Gelişim ve Yöntem dersleri, 7 Temmuz Perşembe günü ise Tarih dersi 09.30 – 18.00 saatleri arasında verilecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizin geleceklerine yön verecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi gençlerimizin yanında olmak amacıyla Yediiklim Akademi iş birliği ile düzenleyeceğimiz ücretsiz genel tekrar programlarına tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN