Elazığ Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Kamp

Elazığ Belediyesi, 'Elazığ Belediyesi Üniversite Gençleri İle Buluşuyor' projesi kapsamında üniversite öğrencilerine kamp programı düzenledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla gençlere yönelik projelerini hizmete sunmaya ve onlara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversite öğrencilerinin manevi ve psikolojik gelişimini desteklemek, motivasyon ve farkındalıklarını artırmak, kaygılarını azaltmak amacıyla üniversite öğrencilerine 3 günlük bir kamp programı düzenledi.

“Elazığ Belediyesi Üniversite Gençleri İle Buluşuyor” projesi kapsamında düzenlenen kamp programı üniversiteli öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Kamp programı kapsamında kitap kritikleri yapıldı, satranç ve mangala turnuvaları düzenlendi, strateji ve tabu oyunları oynandı, sinema gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Psikolojik Danışman Nisa Dündar Müezzinoğlu ve Uzman Aile Danışmanı Semra Altuğ tarafından öğrencilere “Problem Çözme Becerileri ve Korkularımıza Baş Etme” konularında seminer programı düzenledi. Kampa katılan öğrencilere Manevi Danışman Mehtap İlhan Baysak,  Kadın Yaşam Merkezi Manevi Danışmanları Hidayet Bilhan ve Fatma Dayı tarafından “Kulun Misyonu ve Neden Dünyadayız?” konularında sohbet verildi.

GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

Kamp programında oldukça keyifli vakit geçirdiklerini, çok beğendiklerini, memnun kaldıklarını ve mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler ise faydalı kamp programı için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerini ilettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN