ELAZIĞ BELEDİYESİ'NİN TEKNOFEST'TE DESTEKLEDİĞİ TAKIM ÖDÜL ALDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 'Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor' projesi kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde destek verdiği İpek Yolu Otonom Robot Takımı TEKNOFEST'te derece kazandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde destek verdiği İpek Yolu Otonom Robot Takımı "Sanayide Dijital Teknolojileri" kategorisinde 2’ncilik ödülü aldı.
41 farklı kategorinin yer aldığı teknoloji yarışmalarında, 1 milyona yakın yarışmacının arasından dereceyle dönen İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Takımı bütün Elazığlıları gururlandırdı.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Performanslarıyla göz dolduran gençler, çalışma süreçlerinde kendilerine her türlü imkanı sağlayan Başkan Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.
Bu yıl 6’ncısı düzenlenen TEKNOFEST 2023 yarışmalarında bizleri gururlandıran bütün gençleri tebrik eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ülkemizi bilim ve teknoloji alanlarında bir adım öteye taşıyarak geleceğe dair umutlarımızı artıran bütün organizasyonlarda en önde olacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN