Elazığ Belediyesi Tarafından 2. Çocuk Festivali Düzenleniyor

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi tarafından depremden etkilenen çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak için Playland 2. Çocuk Festivali düzenlenecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Depremden etkilenen çocuklar için yola çıkan Playland Eğlence Merkezi, 27 Mart ve 4 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da gerçekleştirilecek programlar ile çocukları şenlikte buluşturacak.
Playland Eğlence Merkezi tarafından gerçekleştirilecek etkinlikte şişme oyun grupları, survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları ile çocuklar keyifli anlar yaşayacak.
 Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde 09.00 ile 16.30 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, güzel oyunların yanı sıra sürpriz hediye ve ikramlarla buluşacak.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden festivale ilişkin yapılan açıklamada, “Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz festivalde şişirilmiş dev oyun alanlarında depremden etkilenen çocuklar ve öğrenciler doyasıya eğlenecek. İkinci defa yapacağımız bu çocuk festivali, depremden etkilenen yüzlerce çocuğumuzun hayallerine de dokunacak. 27 Mart ve 4 Nisan tarihleri arasında 09.00 ile 16.30 saatleri arasında Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Playland 2. Çocuk Festivali’ne tüm çocuklarımız ve hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN