Elazığ Belediyesi Vatandaşlara Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Elazığ'ın da etkilendiği deprem felaketinin ardından evlerine giremeyen vatandaşlara barınma başta olmak üzere desteklerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Art arda yaşanan depremler nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlar belediye tesislerde misafir edilerek, ikramlarda bulunuluyor.

Deprem nedeniyle evlerinde kalamayan vatandaşlar için Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, taziye evleri, spor salonları, Kültürpark ve kütüphaneler başta olmak üzere tüm sosyal tesislerini vatandaşların hizmetine açan Elazığ Belediyesi, personelleriyle vatandaşlara 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor.

KARDEŞ ŞEHİR MALATYA’NIN YANINDAYIZ

Öte yandan Elazığ Belediyesi bünyesinde başlatılan yardım seferberliği de devam ediyor.

Elazığ Belediyesi ekipleri, depremin en fazla etkilediği şehirlerden biri olan kardeş şehir Malatya’ya da tüm imkanlarıyla desteğini sürdürüyor. Depremin ilk dakikalarından itibaren İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle Malatya’daki arama kurtarma çalışmalarına destek veren Elazığ Belediyesi, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Vakit birlik olma vakti…” çağrısıyla toplanan gıda ve giyim başta olmak üzere toplanan yardımları da depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor. Araçlar ve tırlarla Malatya’daki depremzede kardeşlerimize yardım ulaştıran Elazığ Belediyesi, Battalgazi Belediyesi önü, Kanalboyu Hürriyet Park’ı, Malatya Valiliği, Kernek Meydanı ve Onbir Konutları önünde yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN