Elazığ Belediyesi Vizyon Projesi Şehrin En Prestijli Konutlarının Satışı Başladı

Elazığ Belediyesi'nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları'nın satışı başladı. Batı Prestij Konutları'nın satışı, 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarla gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Elazığ Belediyesi, bu projeden gelmesi planlanan ek gelirleri Türkiye'de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına aktararak vatandaşlara 50-75 bin lira arasında teşvik amaçlı hibe kira yardımı verecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Şehrin en cazip bölgesi Aşağı Demirtaş-Hankendi sınırları içerisinde modern ve estetik bir yaklaşımla inşa edilecek konutlar, çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarıyla modern kent yaşamının tüm özelliklerini bünyesinde barındıracak. Toplam 560 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek proje kapsamında, 501 adet, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks müstakil konut, ticari alanlar,  sosyal tesisler, ilk ve ortaokul, cami ve geniş yeşil alanlar yer alacak. 
VATANDAŞLARIMIZI TANITIM OFİSİMİZE BEKLİYORUZ
Batı Prestij Konutları tanıtım ofisi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. 
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Batı Prestij Konutları'mız 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarıyla satışa çıkarılmıştır. Batı Prestij Konutları’mıza ilişkin detaylı bilgi almak ve kayıt oluşturmak isteyen vatandaşlarımızı, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde hizmet sunan Batı Prestij Konutları tanıtım ofisimize bekliyoruz.” denildi. 
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ŞEHRİMİZİN EN PRESTİJLİ PROJESİ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Deprem kuşağında yer alan şehrimizde vatandaşları güvenli konutlarla buluşturma yolunda emin ve kararlı adımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Konutlarımızın satışları sonucunda vatandaşlarımız kaliteli, güvenli ve nitelikli bir yaşam alanına kavuşurken, bizler de bu konutların satışından elde edeceğimiz gelirle vatandaşımızı merkeze alarak şehrimizin depreme dayanıklı modern bir kent yolunda ilerlemesine katkı sağlayacağız. Modern konutlar, eğitim alanları, sağlık ve spor tesisleri, kapalı yüzme havuzları ve konutlardan bağımsız ticari alanlar, cami gibi sosyal alanların yer alacağı örnek nitelikteki projemize vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Projemizin ikinci ayağında ise bu konutların satışından elde edeceğimiz gelirden kentsel dönüşümün gerçekleştirileceği her bir konut için 75 bin TL karşılıksız nakdi kira desteği sağlayacağız. Şehrimizi daha güvenli yarınlara hazırlamak adına böylesi önemli bir projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimizin en prestijli projesinin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, projemize desteklerinden dolayı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN