Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, Yoğun İlgi İle Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 19 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Şenlikleri'nin ilk gününde Zafer Döner bir birinden güzel parçaları ile sahne aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi’nin birbirinden renkli etkinliklerle Elazığlılara keyifli bir yaz mevsimi sunacağı “Yaz Şenlikleri” başladı.

19 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikler, rock sanatçısı Zafer Döner konseriyle başladı. Kültür Park Amfitiyatro’da gerçekleştirilen konserde Sanatçı Zafer Döner’in birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği şarkılara vatandaşlar hep birlikte eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadılar.

Elazığlıların yoğun ilgi gösterdiği konser vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, yaz şenliklilerinin amacından bahsederek programların ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek, “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, göreve başladığı andan itibaren Elazığ’ımızın ve Elazığ’ımızda yaşayan çok değerli hemşehrilerimizin çok daha iyi bir kentte yaşayabilmesi için vadetmiş olduğu projeleri tamamlayarak ve yeni projelerle devam ettirerek şehrimizin çok daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesini sağlamıştır. Elazığ'da hangi mahalleye giderseniz karşınıza Elazığ Belediyemizin çok önemli projesi çıkar. Sayın Belediye Başkanımızın sadece şantiye belediyeciliğine değil gönül belediyeciliğine de çok önem verdiğini siz hemşehrilerimiz biliyor ve görüyorsunuz. Gönül belediyeciliği ile insanımıza dokunmak insanımız ile birlikte olmak, onlarla güzel günleri paylaşmak istiyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Yaz Şenlikleri de hemşehrilerimizin bu yaz akşamlarında çok güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Bu akşam sizlerle birlikte olmak bizim için çok önemli. Biz bu hizmetleri sizler için yapıyoruz. Amacımız hem mahalli anlamda kendilerini ispat etmiş sanatçılarımız ile birlikte olmak hem de ulusal sanatçılarımızı getirerek sizlerin çok güzel vakit geçirmenizi sağlamaktır. Geleneksel Yaz Şenlikleri bugün itibari ile başlayıp 31 Ağustos tarihine kadar çok güzel etkinliklerle devam edecektir. Yaz şenliklerine katılarak bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Zafer Döner’in seslendirdiği parçalara Elazığlı vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ederek doyasıya eğlendi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN