Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği İle Dikkat Çekti

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

KAPAKLIKAYA, GENÇLERLE BULUŞTU

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Elazığ Belediyesi tarafından "Gelecek Sensin" sloganıyla Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek gençlere yönelik hazırlanan eğitime destek programı kapsamında geçtiğimiz hafta sonu gerçek sınav standartlarında ücretsiz YKS deneme sınavına giren ve ardından da düzenlenen konser programıyla moral depolayan gençler için bu kez motivasyon desteği sağlandı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral ve Kurs-Der yöneticilerinin de katıldığı programda Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda, kitapları ve etkileyici anlatımıyla gönüllerde taht kuran Alişan Kapaklıkaya, yaşamından kesitler sunarak anlattığı hikayeleriyle salonu tıklım tıklım dolduran katılımcıları hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Program sonunda konuşan Kurs-Der Yönetim Kurulu Üyesi Eralp Sarıkamış "Gelecek Sensin" programına katkı ve desteklerinden dolayı eğitim camiası adına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullar’nın gençliğe desteğin, geleceğe yapılacak en büyük yatırım olduğu hususuna özel bir hassasiyet gösterdiğinin altını çizerek, gençliğe destek çalışmalarına devam edileceğini kaydetti. Kapaklıkaya’ya da katılımından dolayı teşekkür eden Bilginoğlu, YKS’ye girecek gençlere başarılar diledi.

Söyleşi sonrasında ise Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı'nda Alişan Kapaklıkaya tarafından gençlere imzalı kitapları hediye edildi. 

Programa katılan gençler de "Gelecek Sensin" programıyla YKS öncesi kısa sürede hem moral hem de motivasyon noktasında kendilerine destek sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve Kurs-Der yönetimine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN