Elazığ'da Yağmur Damlaları Serinlik Taşıdı

Günlerdir sıcak havanın etkisi altında kalan Elazığ'da, aniden bastıran yağmur vatandaşlara kısa süreli bir rahatlama sağladı.

Elazığ’da yaz mevsiminin ortasında etkisini artıran kavurucu sıcaklıklar, bugün öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağışla kısa süreliğine de olsa yerini serinliğe bıraktı. Günlerdir sıcak havadan bunalan vatandaşlar, aniden çıkan yaz yağmuruyla biraz olsun rahatladı.

Özellikle öğle saatlerinden sonra etkisini gösteren rüzgârla birlikte başlayan sağanak, şehir merkezinde ve çevresinde kısa süreli serinlik oluşturdu. Yağmur, vatandaşları mutlu etti.

Birçok kişi yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazı vatandaşlar bu kısa yağışın ardından “Az da olsa nefes aldık” dediler.

Yağmurun kısa sürede kesilmesine rağmen, hava sıcaklığındaki ani düşüş, özellikle açık alanda bulunan vatandaşlara geçici de olsa ferahlık sağladı.

Kaynak: Günışığı

Bakmadan Geçme

Harput Sancak Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!