Elazığ Ekonomi Platformu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş'i ağırladı.

Elâzığ Ekonomi Platformunca Gerçekleştirilen Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş konuk oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber


Elâzığ Ekonomi Platformu Haftalık Toplantısı Dönem Başkanı Ayhan Şimşek ve Platform Üyelerinin katılımı ile Elâzığ İnşaat Müteahhitleri Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. 

Toplantının Açılış Konuşmasını yapan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, İl Özel İdaresi’nin Elazığ’a kazandırdığı büyük projeleri ve verdiği hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve Elazığ Ekonomi Platformu olarak Elazığ’ın ekonomi çarklarını daha hızlı çevirmek için gayret gösterdiklerini, bu süreçte ilimizde de bu ivmeye uyum sağlanması için çalışma sarf ettiklerini söyledi.  

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş davetlerinden dolayı Elazığ Ekonomi Platformu heyetine teşekkürlerini sundu. İlimizde yapılan çalışmalar ve 2022 yılı projeleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Ali Şiş, 2022 yılında 205 milyonu bütçelerine aktararak yatırımlarına devam edeceklerini ve 502 iş adedine ulaşmayı hedeflediklerini, tüm bunların yanı sıra jandarma, polis, emniyet, sağlık olmak üzere yaklaşık 13 kurumun ihale işini de yürütüyoruz dedi. 

Kurumumuzun dış kurumlara da hem ihalesini yapan hem de kontrolünü yapan hizmetleri var. Jandarma, emniyet, milli eğitim, okul ihalelerimiz yavaş yavaş başlayacak. Bu ihaleler özel idare üzerinden ihale edilecek. Bir taraftan polis okulu yapımı başladı ve devam ediyor. Onun kontrollüğü devam edecek. Aksilik olmazsa Harput Külliyesinin Haziran ayında bitmesi planlanıyor. Sadece çevre düzeni kaldı, orayı bitirirsek güzel bir hizmeti gerçekleştirmiş oluruz. İl Özel İdare olarak mesai mefhumu gözetmeksizin Elazığ’ın her karış toprağında hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN