Elazığ HEM, Okullarda Psikososyal Destek Çalışmalarıyla Dikkat çekiyor.

Elazığ HEM, Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında, afetzedelere dönük başlattıkları, ihtiyaçların karşılanması yönündeki etkinlikler devam ederken, psikososyal destek eğitimleri ile fark yaratan anlamlı çalışmalar başladılar.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında, afetzedelere dönük başlattıkları, ihtiyaçların karşılanması yönündeki  etkinlikler devam ederken,  eğitime başlayan okullarımızda öğrenci ve çalışanlara yönelik psikososyal destek eğitimleri ile fark yaratan anlamlı çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri İlknur OKUR ve Fatma ALTUNBAŞ ile Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alan öğretmeni Nilgün TABAR koordinesinde öğretmen ve öğrencilere yönelik "Ebru" sanatı etkinliği düzenlediler.

Etkinliğe katılan yönetici, öğretmen ve öğrenciler keyifli anlar yaşadılar. Öğretmen ve öğrencilere usta öğreticilerimiz rehberliğinde yaptıkları ebru eserlerini hediye edildi...

Yürekleler dokunan, anlamlı etkinlikler ile doğru model olma hassasiyetleri ile dikkatleri çeken Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri ve bireysel öz verisi ile bu sürece katkı sağlayan öğretmenlerimize haber sitemiz adına iyi ki varsınız diyor, binlerce teşekkür ediyoruz. 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN