Elazığ Organize Sanayi'de Patlama: 3 Yaralı

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Polatlar Medical ve Sınai Karışım Gazları tesisindeOksijen ve Asetilen Dolumu Sırasında Patlama Meydana Geldi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Polatlar Medical ve Sınai Karışım Gazları tesisinde, oksijen ve asetilen dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Elazığ OSB'de faaliyet gösteren gaz dolum tesisinde yaşandı. Dolum işlemi sırasında bir tüpün alev almasıyla birlikte patlama gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Patlamadan etkilenen 3 çalışan, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

Kaynak: Günışığı

Bakmadan Geçme

Harput Sancak Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!