Elazığ TSO 2018/2022 Dönemi Son Meclis Toplantısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantının açılış konuşmasında hizmetleri nedeniyle Meclis Üyelerine teşekkür eden Yaşar, “138 yıllık mazisiyle ilimizin çok değerli bir kurumu olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasında 32.  dönemde hizmet veren tüm yönetim organlarımız Odamızın muazzam tarihine geçecek bir başarı hikayesine imza atmıştır. Bu dönem gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerin yer aldığı yayınımız çocuklarınıza bırakacağınız en değerli miras olmuştur” dedi…

Elazığ TSO’da hizmet çıtası yükselmiştir…
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Yaşar açılış konuşmasında Elazığ TSO Meclis Üyeleri ve diğer kurullarda görev yapmış üyelere teşekkür ederek, Oda da hizmet çıtasının yükseldiğini ifade etti. 

Başkan Yaşar Elazığ TSO Meclisinde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018-2022 dönemi Son Meclis Toplantımızı açarken hepinizi Başkanlık Divanımız adına saygılarımla selamlıyorum.
1884 yılında kurulan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası geride bırakmış olduğu 138 yılda toplum içerisinde hep kanaat önderi bir kurum olarak bugüne gelmiştir.
Odamızın bu 138 yıllık hizmet döneminde iş dünyamıza ve ilimize hizmet veren her bir iş insanı ve profesyonelini saygı ve hürmetle selamlıyorum. 

Elazığ TSO ilin soyo-kültürel ve ekonomik gelişimiyle doğrudan ilgilidir…
Temsil ve Talep makamı olan ancak yüzyılı aşkın bir süreden beri hizmetini kesintisiz sürdüren Odamız toplum tarafından yüklenmiş olan misyonu gereğince sadece ekonomik alanda değil, ilimizin sosyo-kültürel ve ekonomik anlamda da her sorunu ile yakından ilgili olmuştur.
2018/2022 hizmet dönemimizde yüz yılda bir yaşanabilecek iki büyük felaketi İlimiz görmüştür. 6.8 şiddetindeki deprem felaketi ve ardından tüm dünyayı saran COVİD-19 Pandemi süreci yaşamın her alanına etki etmiş ve ekonominin tüm dengelerini bozmuştur.
Dünya tedarik zinciri ve üretim süreçlerini etkileyen bu pandemi tüm dünyada ciddi manada ekonomik krizlerin de başlangıcı olmuştur. 

İşte böylesine çok zor bir süreçte toplumun tüm kesimlerinin her zaman büyük beklenti içerisinde olduğu Odamızı öne çıkarmış ve büyük sorumluluklarla yüz yüze bırakmıştır.
Siz değerli Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meslek Komitelerimiz, Oda Profesyonellerimiz, iç ve dış paydaşlarımızla 2018/2022 hizmet dönemini Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarihine yazılacak bir başarı hikâyesiyle geride bırakmış bulunmaktayız.

Tarihe not düşen hizmetler bu Meclise nasip olmuştur…
Elimde tutmuş olduğum 2008/2022 yılı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası İyi Uygulamalar Raporumuzda 42 ana başlık altında 250 ayrı hizmet kalemi detaylarıyla yer alıyor. Deprem ve Pandemi sürecinde Odanın aldığı aksiyonlar, hayatın normalleşmesi ve iş dünyasının sürdürülebilirliğini temin etme adına vermiş olduğu her bir mücadele bu yayınla kayıt altına alınmıştır.

Bu yayın bu hizmet döneminin bir özeti niteliğinde olup, her bir Meclis üyemizin geride bırakacağı en değerli miras olmuştur.

Dolayısı ile; büyük bir vebal olan bu makamların hakkını fazlasıyla veren her bir Üyemize Odamızın bu hizmet dönemindeki son meclis toplantısı vesilesiyle teşekkür ediyorum.
Yine bu toplantı vesilesiyle, Odamızın her bir kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Şehrimize ve iş dünyamıza değer katan her bir girişimimizin arkasında duran Sayın Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasilerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza da ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

Yine bu hizmet dönemimizde Odamızın vermiş olduğu her mücadeleyi kamuoyu ve tüm üyelerimizle paylaşmamızda köprü olan ve etkili kamuoyu oluşturmamızda bizlere omuz veren tüm medya kuruluşlarımıza ve basın mensuplarına da Odamız Meclisi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Odamız seçimlerinin ilimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz…
2018-2022 Odamızın hizmet dönemi 12 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Odamız seçimleriyle resmi olarak sona erecektir. Ben öncelikle, ilimiz ve iş dünyamız için çok önemli bir kurum olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin camiamıza ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, seçimler için yoğun bir şekilde çalışan tüm iş insanlarımıza başarılar diliyorum. Seçimlerin Odamızın şanlı tarihine yakışır şekilde bir hizmet ve bayrak yarışı şeklinde centilmenlik içerisinde geçeceğinden şüphe duymamaktayım.
Bu vesile ile; Odamızın son Meclis Toplantısına katılımınız ve kattığınız değer için teşekkür ediyor, hepinizi saygılarımla selamlıyorum.

Seçim süreciyle ilgili bilgilendirme…
Meclis Başkanı Yaşar’ın konuşmasının ardından Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut 12 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Elazığ TSO seçimleriyle ilgili 5174 sayılı yasanın emredici hükümleri gereğince yapılan hazırlık süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Meclis Üyelerinin konuyla ilgili çeşitli sorularını da cevaplandıran Karabulut 32. Dönem Meclisine sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ederek birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gündem Maddeleri doğrultusunda serbest kürsü bölümünde Meclis Üyeleri dilek ve temennilerini dile getirerek Elazığ’a ve iş dünyasına 32. Dönem Meclis Üyesi olarak hizmet vermenin büyük bir mutluluk ve onur olduğunu dile getirdiler. 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN