Elazığ TSO Avantaj Sistemi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO üyelerini birçok alanda mal ve hizmet alımlarında avantajlı koşullar elde etmelerini sağlayan Elazığ TSO Avantaj Sistemine davet etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2022-2026 hizmet dönemimizde söz verdiğimiz gibi ilimizin ekonomisine can suyu verecek, şehrimizin ticari hayatını canlandırmaya ve üyelerimize katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimize sunduğumuz ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledik. İçerisinde bulunduğumuz zorlu ekonomik süreçte, üyelerimizin Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmanın farkı ile birçok alanda mal ve hizmet alımlarında avantajlı koşullar elde etmelerini sağlayacak stratejiler geliştiriyor, anlaşmalara imza atıyoruz.
Üyelerimize eğitimden sağlığa, ulaşımdan konaklamaya, gıdadan akaryakıta kadar tüm farklı sektörlerde firmayla özel işbirliği anlaşmaları gerçekleştirerek, üyelerimizin ürün ve hizmetlerden en avantajlı şartlarda yararlanmasını amaçlıyoruz.

Projemizde, hem üyelerimizin indirimlerden yararlanacağı hem de üye işyerlerimizin tanıtımının yapılacağı network ile çift taraflı fayda sağlamayı planlıyoruz.
Proje kapsamında, Odamız ile indirim protokolü yapan firmaların indirim oranları ve firma tanıtımları, odamızın tüm sosyal medya ve web platformlarından, SMS ve Mail kanallarından üyelerimize belirli periyotlarda iletilecektir.

Üyelerimiz, anlaşma sağladığımız kurum ve işyerlerinden, üye kartları, üye faaliyet veya sicil belgeleri ile yaptıkları alışverişlerde, belirlenen oranlarda indirimden yararlanacaktır.” Şeklinde konuştu.

Elazığ TSO Avantaj Sistemi nedir?
ELAZIĞ TSO üyelerinin kendilerine özel sunulan indirim ve ayrıcalık gibi doğrudan avantajlardan yararlanabilmesini, sisteme dâhil olan işletmelerin de oluşacak ticari ekosistem sayesinde ticari kazançlarının artmasına ve herhangi bir bedel, aidat vb. ödemeden firmalarının tanıtımını yapmalarına olanak sağlayan bir platformdur.

Elazığ TSO Avantaj Sisteminden Kimler Faydalanabilir?
Elazığ TSO Avantaj Sisteminden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı tüm üyelerimiz doğrudan faydalanabilirler. Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odasına üye olmayan tüm işletmeler de, Oda üyelerimize yönelik özel avantajlar sunmak koşulu ile sisteme dâhil olabilirler.
Elazığ TSO Avantaj Sisteminden Nasıl Faydalanılır?  
Üye kartı, üye faaliyet veya sicil belgeleri olan tüm Oda üyelerimiz, Avantaj sistemi kapsamında kendilerine özel uygulanan indirimlerden ve düzenlenen kampanyalardan faydalanabilirler. Üye kartı, üye faaliyet veya sicil belgeleri olmayan üyelerimiz, Odamızın web sitesindeki online işlemler menüsünden ilgili belgeleri temin edebilirler.

Elazığ TSO Avantaj Sistemi Nerelerde ve Nasıl Kullanılır? 
Elazığ TSO Üyeleri, www.elazigtso.org.tr/avantaj
sitesini ziyaret ederek, Avantaj Sistemi bölümünden üyelere avantaj sağlayan firmalara ve bu firmaların proje kapsamında uyguladıkları fayda ve indirim koşullarına ulaşabilir, söz konusu işletmelerden; üye kartı, üye faaliyet veya sicil belgeleri ile birlikte indirimli alışveriş yapabilirler. 
Elazığ TSO Avantaj Sistemine dâhil olan firmalara hangi olanaklar sağlanır? 
Elazığ TSO Üyelerine yönelik proje kapsamında avantaj sunan işyerlerinin logo ve firma tanıtım bilgileri; Odamızın resmi web sitesi www.elazigtso.org.tr/avantaj web sitesinden, tüm sosyal medya kanallarımızdan, SMS ve Mail duyuru sistemimizden ve ilgili basın bültenlerimizden yayınlanır. Böylelikle, avantaj sistemine dâhil olan firmanın bilinirliğinin artmasına ve müşteri sayısının genişlemesine katkıda bulunulmuş olur. 

Elazığ TSO Avantaj Sistemine nasıl dâhil olunur? 
ELAZIĞ TSO üyelerine özel avantaj sunarak ayrıcalıklı işyerleri arasında yer almak isteyen işletmelerin ''Avantaj Sistemi Firma Taahhütnamesi'' doldurarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Satınalma Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN