Elazığ TSO Üyelerinden Başkan Alan'a Teşekkür Ziyareti

Hozat Garajı mevkiinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ TSO Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek, sektörlerinin problemleri ile yakından ilgilenmesi vesilesiyle teşekkür ettiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Geçtiğimiz gün ilimizde faaliyetlerini sürdüren Restoran ve Tekel Bayi işleten Elazığ TSO Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etmiş, sektörlerine ilişkin problemleri dile getirmişlerdi. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Alan, “İlimizde faaliyetlerini sürdüren Restoran ve Tekel Bayi işleten Üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları dinledik. 500 Bin Tl’yi bulan ve mükerrer olması halinde ikiye katlanan cezalar gerçekten çok yüksek. 2020 Elazığ Depremi ve 6 Şubat Depremleri geçirmiş, ticari faaliyetleri zarar görmüş üyelerimizin bu yüksek cezaları kaldırabilmesi pek mümkün değil. 

Cezalar düzeni ve adaleti sağlamakta önem arz ederken, yüksek oldukları zaman işletme sahiplerinin belini büküyor. Devlet büyüklerimizden bu konuda hassasiyet rica ediyoruz.” İfadelerinde bulunmuştu. 

Bu kapı üyelerimize her zaman açık.
Hozat Garajı mevkiinde ticari faaliyetlerini sürdüren Elazığ TSO Üyelerinden oluşan heyet, Başkan Alan’ı ziyaret ederek, sektörlerinin sıkıntılarına ilişkin yapmış olduğu açıklamalar ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Hozat Garajı’nda faaliyetlerini sürdüren restoran sahibi üyelerimiz ziyaretimize gelerek teşekkürlerini ilettiler. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren hiçbir faaliyet kolunu birbirinden ayırt etmeden sorun ve problemlerini çözmeye odaklandık. Turizminden, eğlence sektörüne, tarımından, sanayisine kadar bütün üyelerimiz bu şehrin atan kalbidir. İdris Alan’ın başkanlık yaptığı Ticaret ve Sanayi Odası’nın kapıları Üyelerimize her zaman açıktır. Yönetimimiz, meclisimiz ve komitelerimiz ile sık sık bir araya gelerek üyelerimizin sorunlarını istişare ediyor, gerekli merciilere bildiriyoruz. Ben bu vesile ile ziyaretimize gelerek teşekkür etme nezaketinde bulunan üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN