Elazığ TSO Yönetimi'nde Yeni İsim

Mesut Sağlampınar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevine getirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı. Nurullah Yıldız'ın Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adaylığı sebebiyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği'nden istifasıyla birlikte, yeni bir atama gerçekleşti. 
Bu değişiklikle birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği'ne Mesut Sağlampınar getirildi. Konuyla ilgili olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Önceki dönemimizden beri kader birliği yaptığımız kardeşimiz, Sayın Mesut Sağlampınar Beyefendi bizler için çok kıymetli bir isim. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Her zaman başkanımızın yanındayız.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mesut Sağlampınar, “Önceki dönemimizde de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini icra etmiştik. Her zaman Sayın Başkanımızın yanındayız. Nerede isterse orada seve seve görev alırız. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı evimiz olarak görüyoruz. Bu vesile ile Sayın Başkanımızın misyonunu hizmet dönemimiz süresince devam ettireceğiz. Yeni görevimiz sebebiyle bizleri tebrik eden, arayan bütün herkese teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN