ELEP Dönem Başkanı Süleyman KAMAÇ Oldu.

Elazığ Ekonomi Platformu(ELEP)Dönem Başkanlığını Yürüten Elazığ Turizm Ve Kültür Tanıtma Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şimşek, görevini Elazığ Gıdacılar ve İşadamları Derneği(ELGİD) Başkanı Süleyman Kamaç'a devretti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

0.Dönem Başkanlığına Elazığ Gıdacılar ve İşadamları Derneği (ELGİD) Başkanı Süleyman Kamaç'ın seçildiği toplantıda, Yürütme Kurulu Üyeliklerine Abdulkerim Yılmaz, Fatih Baltacı ve Osman Seçgin seçildi.

Yapılan olan çalışmalar hakkında üyelere bilgiler veren 9.Dönem Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, 2022-2023 dönemi içerisinde düzenlenen etkinlikler ve hayata geçirilen projeler ile sosyal ve ekonomik hayata dokunulduğunu söyleyerek yeni dönemin ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel kurul sonrasında açıklamada bulunan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç, Elazığ’ın sanayi ve ekonomisine yön veren kamu kurum ve kuruluşları, iş dünyası, üniversite, STK’lar arasındaki iletişim ağını sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla kuvvetlendirerek, bilgi alışverişini artırmak, işbirliği ve evrensel iş ahlakı çerçevesinde birlikte iş yapma kültürünü geliştirmek istiyoruz. Serbest piyasa kuralları ile rekabet gücünü artırmak, kamu-üniversite-özel sektör arasındaki iş birliğini güçlendirmek, istihdam, üretim ve ihracat kapasitesini geliştirmek ve daha yüksek bir katma değer ortaya çıkararak toplumun refah seviyesini yükseltmek ve milli ekonomiye katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Başkan Kamaç, Ekonomi Platformu olarak birlik ve beraberliğimiz ile 10. dönem yönetim kurulu olarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum, Geçtiğimiz dönemlerde görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni dönemin ise hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Genel Kurul sonrasında 10.Dönem Elazığ Ekonomi Platformu Başkanı Elazığ Gıdacılar ve İşadamları Derneği (ELGİD) Başkanı Süleyman Kamaç, 9.Dönem Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek’e başarılı çalışmalarından ve katkılarından dolayı tablo takdim etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN