ELSAD Kadın Kolları Komisyonu, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Sn.Tuba Erdoğan ve Komisyon Üyeleri, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Çok Kıymetli ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Sayın Tuba Erdoğan hanımefendi ve çok kıymetli Kadın Kolları Komisyonu, öncelikle odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü yönetim kurulum ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Odada başkanlık görevinde bulunduğum süre içerisinde ve öncesindeki süreçte de Tuba hanımefendiyi ve eşini çok yakından tanırım. Kendileri, insanlara yardım etmeyi, fayda sağlamayı çok seven bir kardeşimiz. Yapmış olduğu bu güzel faaliyetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum, Kadın Kolları Komisyonuna da tekrardan gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan, “ELSAD Kadın Kolları Komisyonu olarak bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’ı ziyaret ettik. Bizler kendisine İdris Ağabey diyoruz çünkü İdris başkanımız her zaman yetimlerin, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur. Bizler de bunlara binaen kendilerini ziyaret etmek istedik ve güzel temennilerimizi kendileriyle paylaştık. Başkanımız da bizi çok güzel ağırladı. Allah kendilerinden razı olsun, ekibim adına başarılarının devamını temenni ediyorum.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN