Equıst At Ve Binicilik Fuarı İle Nature Houses Show Birbirinden Heyecanlı Etkinlikleriyle Kapılarını Açtı

EKO Fuarcılık tarafından bu yıl 30 Mayıs - 1 Haziran 2024 tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde doğa yaşamının önemli parçalarını şehir yaşantısına taşıyan iki fuar birden açıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu yıl altıncısı düzenlenen EQUIST At ve Binicilik fuarı, birbirinden güzel atların yarıştığı güzellik yarışması, etkileyici at şovları ile ata ve biniciliğe dair birçok panel ve söyleşilerle izleyicileri büyülüyor.

Önemli markaların bulunduğu EQUIST At ve Binicilik fuarında kıyafet, üretim, beslenme, bakım, tedavi, taşıma, eğitimler, box, tavla ve manej ekipmanları gibi sektörün tüm gereksinimlerini karşılayan yerli ve yabancı katılımcılar yer alıyor.

Yine aynı yer ve tarihlerde yapılmakta olan Nature Houses Doğada Yerleşik Bahçeli Yaşam fuarı da şehrin dışında bahçeli ev yaşamını hedefleyenlerin büyük ilgisini çekiyor.  Doğaya kaçışın şehir hayatından bunalanlar için önemli bir alternatif olduğu günümüzde müstakil ve bahçeli bir yaşam hayali olan ziyaretçilere fuar çeşitli seçenekler sunuyor.

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer’in de katıldığı açılış töreninde konuşan EKO Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun, “Büyük bir inanç ve kararlılıkla hazırlandığımız fuarlarımız ve gösterilerde emek verenler, bugün atçılık alanında ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyorlar. 

Her iki fuarın da ziyaretçi kitlesi, doğaya, toprağa, hayvana ve çevreye duyarlı olup, bu ortak paydayı aynı çatı altında buluşturmanın yaratacağı sinerjiye inanıyoruz. 
Fuarlarımızı hazırlarken ilgili kişi ve kurumlarla birlikte çalışmak için oldukça yoğun çaba harcadık. Türkiye Binicilik Federasyonu bu mücadelede bizi yalnız bırakmadı. Federasyon Başkanımız Sayın Hasan Engin Tuncer ve Genel Sekreterimiz Sayın Önder Karaeş’e huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum.

Yine bugün ilkini açtığımız fuarımızı şehirden köylere dönüş şeklinde özetleyebilirim. 
Köylerden kente büyük bir göç dalgası yaşayan Türkiye, çarpık bir kentleşmeyle yüz yüze kaldı. Büyük acılara neden olan depremler ise bu gerçeği bir kez daha yüzümüze çarptı. 
Artık insanlar doğayla daha iç içe, toprağa değerek, sağlıklı ve huzurlu yaşamak istiyor. Fuarda bu yeni trendlere uygun alternatifler bulunuyor.” dedi.

Fuarlar 30 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında saat 10.00-17.00 arasında açık olacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN