Erdoğan'dan 6'lı Masa Yorumu: Biz Can, Onlar Mal Derdinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Altılı masada ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, 'Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Altılı masada ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in diğer parti liderleriyle aday konusunda anlaşamaması üzerine 6'lı masadan ayrılmasıyla ilgili ilk kez yorum yaptı. Altılı Masa'da ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde. Ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok" diyen Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak hedeflerini belirlediklerini söyledi. Şu anda bütün çalışmalarını belirledikleri hedef doğrultusunda yaptıklarını belirten Erdoğan, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, "Böyle olacağını aylar öncesinden söylemiştik. Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde. Cumhur İttifakı olarak yol haritamıza devam ediyoruz" diye konuştu.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN