Genelge Haberleri

Genelge Haberleri

ELMÜTDER; ‘İçişleri Bakanlığı Ne Yapmak İstiyor?’

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan genelgeyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurum veya kuruluşlardan teknik rapor alınmasının zorunlu hale getirilmesi amacıyla deprem bölgelerinin inşaatlarını durdurmuştu.

Müteahhitlik Sektörü Elazığ'da Alarm Veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı’ndan gönderilen genelge ile devam eden inşaatlarda çalışmaları durdurulması kararı ile sıkıntıya girdiklerini söyleyen sektör temsilcileri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’dan destek istedi.

Bakanlıktan 81 İle Genelge

Okullarda yarı yıl tatilinin sona ermesiyle milyonlarca öğrenci eğitim öğretime kaldığı yerden devam edecek. Pazartesi günü başlayacak ikinci yarı yıl öncesi İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliklerine genelge gönderdi.

81 İl Valiliğine 'Yılbaşı Tedbirleri' Genelgesi

İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.

81 İl Valiliğine 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Elazığ Valiliği'ne Genelge

İçişleri Bakanlığı son dönemde yetkisiz çakar kullanımına yönelik şikayetler üzerine 81 İl Valiliğine 'Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar' genelgesi gönderdi.

İçişleri Bakanlığı’ndan Valiliklere Önemli Uyarı!

İçişleri Bakanlığı, bu yıl 476 olayda 244 kişinin suda boğulması üzerine valiliklere, "Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesine Yönelik Alınacak Tedbirler " konulu genelge gönderdi.

Battalgazi’de Hurda ve Atık Kağıt Toplayıcıları Kayıt Altında

Battalgazi Belediyesi, Malatya Valiliği’nin hurda ve atık kağıt toplayıcıları konusunda yayınladığı genelge kapsamında ilçede geçimini toplayıcılığı ile sağlayan 315 kişiyi kontrol altına alındı.

Okullarda Bir Yasak Daha Kalktı

Milli Eğitim Bakanlığı, salgın nedeniyle okullarda ara verilen sosyal etkinliklerin belirlenen kural ve esaslara göre yapılabileceğini duyurdu. Yeni genelge 81 ile gönderildi.

81 İle Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla, güvenlik önlemlerini içeren Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi 81 il valiliğine gönderildi.

Yolcu Seçen Trafikten Men Edilecek

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Taksi Denetimleri genelgesi gönderdi. Genelgeye göre, taksi denetimleri artırılacak. Yolcu seçen taksici trafikten men edilecek

Aşı Karşıtlarına PCR Zorunluluğu Getirildi

İçişleri Bakanlığı, Korona Virüs ile mücadele kapsamında, PCR Testi ile ilgili olarak aldığı yeni kararları açıkladı. Bakanlık almış olduğu kararları, genelge halinde 81 İl Valiliği’ne gönderdi.

81 İl Valiliğine Trafik Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

İç İşleri Bakanlığı 81 İl Valiliği’ne 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri konulu genelge gönderdi.

Başkan Cavlak Market Tedbirleri Genelgesi Yerinde Bir Karar

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Zorunlu temel ihtiyaç maddelerinin dışında kalan ürünlerin satışının engellenmesi çok yerinde bir karar.

Toplu Taşıma Seferleri Tam Kapanma Dolayısıyla Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi, İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele kapsamındaki genelgesi doğrultusunda, geçilecek olan tam kapanma dönemi nedeniyle toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

Kısıtlamadan Muaf Olanlar

Kabine toplantısında alınan kritik kararlardan sonra, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi.

İkinci El Alım Satımlarına Düzenleme Geldi.

Yaşanan hırsızlık olaylarının önlemesi amacıyla Elazığ Vasili Erkaya Yırık, yayımladığı bir genelge ile ikinci el alım satımlarının kayıt altına alınacağını açıkladı.

Vali Baruş, Denetim Faaliyetini Gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığının "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesi kapsamında 81 İl Valiliği ile birlikte ilimizde de yoğunlaştırılmış dinamik denetimi Vali Aydın Baruş tarafından gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Vezneleri Genelge İle Haftasonu Açık Olacak

Battalgazi Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre 7256 sayılı vergi affı kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunan ve ilk taksit ile son ödemelerini yapmak isteyen vergi mükellefleri için 27-28 Şubat tarihlerinde saat: 10.00-16.00 arası veznelerini açık tutacak.

MEGSAŞ Kısıtlama Günlerinde de Üretime Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MEGSAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son genelge ile sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günlerinde halkın mağdur olmaması için üretim ve satış hizmetlerini sürdürecek.

Otobüs Sefer Saatlerine Yeni Düzenleme

Elazığ Belediyesi, İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele kapsamındaki genelgesi doğrultusunda, toplu ulaşım sefer saatlerini yeniden düzenledi.

Gürkan: Maske, Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Uyalım

İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda, ‘Sağlık için Hepimiz için’ sloganı doğrultusunda maske denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığından Yeni Kovid Genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs denetimleri kapsamında 81 il valiliğine yeni bir genelge gönderildi.

81 İl Valiliği'ne COVİD-19 Tedbirleri Konulu Ek Genelge Gönderildi

İçişleri Bakanlığı, 81 il Valiliğine Covid-19 Tedbirleri konulu ek genelge gönderildi. Genelgede, Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.

DDY’nın Kısıtlamadan Haberi Yoktu

Cumartesi ve Pazar günü yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili olarak İçişleri bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge ile sokağa çıkma kısıtlaması, Öğrencilerin sessiz ve güvenli bir ortamda sınava girmeleri için getirilmişti.

Merakla beklenen düğünler ile ilgili genelge yayınladı

Düğün törenleri için kullanılacak mekânların faaliyetlerine izin veren mevzuat hükümleri ile iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tedbirlere ilave olarak alınan tedbirler şu şekilde sıralandı:

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge

Evde kal çağrısıyla Bağcılar meydanları boş kaldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı'nın açıklamaları ve İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler kapsamında alınan önlemlere Bağcılar halkı da tam destek veriyor.

Pazarlarda koronavirüsle ilgili yeni tedbirler devrede

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında pazarlara yönelik yayınladığı yeni genelgenin ardından harekete geçen Ümraniye Belediyesi, pazarlarda yeni tedbirleri hayata geçirdi.

81 İle Yeni Corona Virüsü Genelgesi

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine "Corona virüsü Tedbirleri" kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile tüm belediyelerin nisan, mayıs ve haziran toplantılarının ertelenmesini istedi.