Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'na davet etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin talimatları doğrultusunda, yarınlarımızın teminatları olan gençlerimizin bayramlık ihtiyaçlarını karşılayarak, yüzlerindeki tebessüme ve gönüllerindeki mutluluğa ortak oluyoruz. Her birinde ay yıldızlı bayrağımızın aydınlığını, vatan topraklarımızın kokusunu, milletimizin aydınlık yarınlarını ve mazlumların umudu zalimlerin korkulu rüyası olan devletimizin gücünü gördüğümüz gençlerimizi en kıymetli hazinelerimiz olarak gördüğümüzü bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bilinmesini istiyorum ki; 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini inşa edecek, ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunu ön plana alan bir anlayışla Türk-İslam davası uğruna mücadele edecek olan ülkemizin gençlerinin ve çocuklarının her daim kapısını çalabileceği bir Ülkü Ocakları vardır. Bir evlat babası olarak, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yaptığı çağrıyı ben de ülkemiz genelindeki tüm anne ve babalara yaparak diyorum ki; ‘Çocuklarınızı gönderecekseniz Ülkü Ocakları’na gönderin ki adam gibi adam olarak yetişsinler.’ 
MHP Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; ‘Ülkü Ocakları’ndan haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, ancak ve ancak dava adamı çıkar, imanlı nesiller çıkar, şehitler çıkar, akılla bezenmiş gönüller çıkar.” Bu vesileyle, hem tüm gençlerimizi Ülkü Ocaklarımıza bayramlık hediyelerini almaya davet ediyor hem de ülkemizin 57. Alayı olan Ülkü Ocakları’mızın bereketli atmosferinin tüm aileler tarafından en derin anlamlarıyla hissedilerek, evlatlarını ülkemizin her daim tüten Ocağı’na göndermelerini kendilerinden hasseten rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN