Gençlikspor Yaz Kursları Gençleri Bekliyor

Yaz tatilinin gelmesi ile beraber yoğun ilgi gören spor okulları bu yılda birçok branştan açılacak olan kurslar ile başlıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Karnelerin alınması ile beraber çocuklar ve gençler tatile girdi. Verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor harekete geçerek birçok branş ile spor okulları kurları için kayıt alımlarına başladı.

Geçtiğimiz yılda birçok kursta 8000 öğrenci ağırlayan Gençlik Spor bu yıl da 12 000 öğrenci ağırlamayı hedefliyor. 210 Uzman Eğitmen Kadrosu ile hizmet veren Gençlik ve Spor ailesi çocukları ve gençleri kayıtlarını yapmak için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bekliyor. 

Açılacak olan Okul Sporları yaz kursları; Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Güreş, Kıck Boks, Judo, Tenis, Eskrim, Hentbol, Futbol, Karete, Masa tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Voleybolve Yüzme. Açılacak olan Gençlik Merkezi yaz kursları; Bağlama, Gitar, Ney, Keman, Bilgisayar Destekli 3 B, Piyano, Bendir, ingilizce, resim, Akıl ve Zeka Oyunları, Canlılar Dünyası, Ses Eğitimi, Bilgisayar Programlama Teknikleri, Santranç, Halk Oyunları şeklinde.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler ve çocuklar yaz ayına giriyoruz karnelerimizi aldık. Zamanımızı daha verimli değerlendirebilmek için gençlik merkezlerimize, genç ofislerimize ve spor tesislerimizde sizleri bekliyoruz.

Tabi buradan velilerimizede sesleniyorum özellikle çocuklarımızı hem zamanlarını verimli geçirebilmeleri adına serbest bırakmak gerekiyor . kitap okumaları için mutlaka teşvik edelim ama aynı zamanda ilgi ve yetenekleri doğrultusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne getirelim. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kapısını çalalım gerek sosyal kurslarımızdan yararlanmalarını sağlayalım bu çocuklarımızın bu şekilde bir çok kazanım elde edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN