(GTİ) Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti

Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Alan ile bir araya geldi.

İdris Alan ile 40 yıldır dostuz. 

Ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile 40 yıllık dostlukları olduğunu vurgulayarak: “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Sn.İdris Alan, benim 40 yıllık dostumdur. Seçimi kazanmalarından ötürü kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdim. İnşallah yeni dönemde hep birlikte Elazığ’a ve Ülkemize hayırlı işler yaparız.” Dedi.

İnşallah TOBB nezdinde hem Ülkemize hem de İlimize hayırlı hizmetlerde bulunacağız

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Çok Kıymetli Nevşehir TSO Başkanımız ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) Yönetim Kurulu Başkanımız ve önceki dönemlerde TOBB Yönetim Kurulu Üyemiz, benim için çok kıymetli Sn. Arif Parmaksız başkanımız odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine çok teşekkürler ediyorum. Kendilerinin de ifade ettiği gibi İnşallah Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde, hem İlimize hem de Ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı Rabbim bizlere nasip eylesin. Tekrar hoş geldiniz şeref verdiniz.” Dedi.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN