Gümüşkavak Ek Hizmet Binası İnşaatında Sona Yaklaşıldı
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın seçim vaatleri arasında yer alan ve hızlı bir şekilde yapımına başlanan Gümüşkavak Belediyesi Ek Hizmet Binası inşaatında sona gelindi.
Kaba inşaat işlerinin tamamlandığı projede dış cephe, yalıtım ve boya-badana işlemleri yapılıyor.
“Amaç Kamu Hizmetinin Hızlandırılması”
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 870 metrekare kullanım alanına sahip projenin hayata geçirilmesindeki asıl amacın belediyecilik hizmetlerinin daha kolay verilebilmesi ve vatandaşlarımızın kamu hizmetinden daha hızlı ve etkin bir şekilde yararlanabilmesi olduğu belirtilerek çalışmalarda sona yaklaşıldığı kaydedildi.
“Yediden Yetmişe Herkese Hitap Edecek”
Her yaştan vatandaşlarımıza hitap edecek projede, tamamlandıktan sonra bay-bayan spor salonları, soyunma odaları, kurs salonları, ofisler ve ticaret merkezleri yer alacak.
Bakmadan Geçme
‘Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri’ne Yoğun İlgi Gösterildi
FİLEDE, ELAZIĞ BELEDİYESPOR FIRTINASI ESİYOR
Battalgazi Belediyesi’nden Haftalık Yoğun Çalışma Mesaisi
Adalet Sağlanmadan Bu Toplum İkna Olmayacak
Elazığ Belediyesi’nden Kritik Uyarı!
Elazığ İçin Korkutan Açıklama: Şehir Şehir Analiz Edildi!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!