'GZT23.COM' Yayın Hayatına Başladı

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Yasin Erman, Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Enes Çiçek'in üstlendiği GZT23.COM internet haber sitesi yayın hayatına başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

GZT23.COM internet haber sitesi yayın hayatına ‘’Başlıyoruz’’ sloganı ile okurlarına merhaba dedi.
Dijital dünya bize sonsuz ve sınırsız haber alma hakkı veriyor. Bu karmaşa içerisinde şehrimiz için doğru ve bağımsız medyanın güçlü sesi olabilmek ve bu şehrin hakkı olan dürüst ve ilkeli habercilik hizmetlerinden faydalanabilmesine imkân sunabilmek adına yazılı medya alanında hizmet vermeye başlıyoruz.
ERMAN; GZT23.COM BENİM İÇİN YENİ BİR SAYFA VE YEPYENİ BİR HEYECAN…
Uzun yıllar basın ve medya sektörüne emek verip, özellikle görsel medya alanında ekonomik, siyasi ve kültürel birçok projeye imza attığını ifade eden GZT23.COM İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yasin Erman, çıktıkları yeni mecranın kendileri için yeni bir sayfa ve yepyeni bir heyecan olduğunu aktardı.
ÇİÇEK; ELAZIĞ’IN SESİ OLACAĞIZ.
GZT23.COM İnternet haber sitesi Yazı İşleri Müdürü Enes Çiçek yaptığı açıklamada; eğitim alanında göstermiş olduğumuz faaliyetlerimizin yanı sıra köklü bir basın tarihine sahip olan şehrimizin, gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zengin haber içeriklerimiz, güçlü ve donanımlı yazar kadromuz ile yerel, ulusal ve dünya gündemine dair önemli olayların anlık olarak takip edileceği, kolay ve basit tasarım anlayışına sahip internet haber sitemiz, doğru ve tarafsız haberciliğin Elazığ’da sesi olacak.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN