Gündem

Gündem Haberleri

İkinci El Araç ve Gayrimenkule Yeni Düzenleme

İkinci el araç ve gayrimenkul satışına ilişkin yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yaşasın Zafer

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Işıkver mesajında ‘Büyük Türk Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin gözbebeği şanlı Ordumuzun, Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü yürekten kutlar, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun…’

Başkan Güder’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “30 Ağustos Zaferi; Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği duruşun bir göstergesidir.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Elazığ’da 30 Ağustos Programı Açıklandı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Elazığ’da yapılacak olan tören programı belli oldu.

Hemşehrimiz Güder, Başarılı Mülki İdare Amirleri Listesinde!

2021 yılında Varto ilçesine Kaymakam olarak atanan aynı zamanda Belediye Başkanı vekili görevini de yürüten Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder, Cumhurbaşkanlı'ğının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandı.

TCL Dubai, Yılın Elektronik Şirketi Ödülünü Kazandı

TCL Dubai, 2023 International Business Awards’ta Yılın Elektronik Şirketi Ödülünü Kazandı

Av Sezonu 26 Ağustos’ta Başlayacak

Elazığ’da kara avı 26 Ağustos 2023 tarihinde başlıyor. Merkez Av Komisyonu, av döneminde geçerli olmak üzere Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da kara avcılığıyla ilgili yer alan avlanma usul ve esaslarını belirledi.

Son Kararı Hakem Kurulu Verecek

KESK ve Kamu-Sen’in olmadığı Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerinin 3’üncüsünde de sonuç çıkmadı. Memurların zam oranına Kamu Görevlileri Hakem Kurulu karar verecek.

Sahi Eşeklerimize Ne Oldu Bizim?

TÜİK Yıllara göre Türkiye'deki eşek sayısını açıkladı. TÜİK verilerine göre 1991 yılında 943 bin olan eşek sayısı 32 yılda 857 bin 116 azalarak 86 bin 455’e geriledi.

Eaton, Yeni Nesil Verimli 5E Gen2'yi Piyasaya Sürüyor

Eaton, Güç Koruması Sağlayan Yeni Nesil Verimli 5E Gen2'yi Piyasaya Sürüyor

Emekli Maaşlarına Yeni Düzenleme

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) olağanüstü toplandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkilileri tarafından açıklanan müjdeli haberle, ek zam düzenlemesi yapılacağı duyuruldu.

Yaza Uygun Gıda: Tavuk Eti

Dünyada en çok tüketilen hayvansal gıdaların başında gelen, protein kalitesi yüksek tavuk eti; çok yönlülüğü, pratikliği ve uygun fiyatı nedeniyle gerçekten yaza uygun bir gıdadır. Çok çeşitli ürün yelpazesine sahip tavuk etini ızgara, haşlama, sote, fırın ve kızartma, gibi çok çeşitli şekillerde pişirebilir ve en lezzetli sofraları yaratabilirsiniz. Peki yazın tavuk eti tüketmenin faydaları nelerdir?

GOE, TÜRKİYE’NİN EN POPÜLER MEKANLARINDA SİZLERİ BEKLİYOR!

Şehirde hayatı kolaylaştırmanın şık, hızlı ve en konforlu hali GOE Türkiye’nin en çok tercih edilen bölgelerinde, deneyim imkanını artırıyor.

Çoruh ve Fırat Bölgelerinde Elektrik Tüketiminde Artış Kaydedildi

Aksa Çoruh ve Fırat Elektrik, Hizmet Bölgelerindeki Elektrik Tüketim Oranlarını Açıkladı:

3D Baskı Dünyasının En İyileri Bir Arada

Dünya devi Çinli üretici Creality ve Türkiye distribütörü Genix iş birliği ile 3D baskı dünyasında büyük yeniliklere imza atıyor. Dünya çapında 3.5 milyondan fazla kullanıcısı olan firma Türkiye de emin adımlarla ilerliyor.

'CryptoKTV Konferansı' 3 Ağustos'ta İstanbul'da Düzenlenecek

CryptoKTV, medya ve kripto para birimlerini sorunsuz ve kullanıcı odaklı bir şekilde bir araya getirerek, kripto içerik için tek duraklı bir hedef sunuyor. Kripto tutkunlarının endüstriye olan ilgilerini tüketmelerini, etkileşimde bulunmalarını ve paralarını değerlendirmelerini devrimleştiren CryptoKTV, kullanıcı deneyimini basitleştiriyor.

Engellilere Şiddet Hakkında Kamuoyu Duyurusu

Özel Engelli Bakım Merkezleri Derneği Başkanı Evren Aslan Tarafından Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

Elazığ Yok!

27 Temmuz Perşembe günü yayınlanan Resmi Gazete'de mücbir sebep halinde yararlanacak iller açıklanırken Elazığ açıklanan iller arasında yer almadı.

Toplam 1660 haber.