Hercai Dizisinde Melike Karakterini Canlandıran Aslı Samat Yeniden Ekranlara Dönüyor

100 Kilo veren güzel oyuncu Aslı Samat 1 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor!

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hercai dizisinde Melike karakterini canlandıran Aslı Samat, üç sezon Mardin’de yaşadıktan sonra İstanbul’a geri döndü. Bir yıl gelen projeleri değerlendiren ve içine sinen bir işle anlaşan Aslı Samat’ın hangi projeyle ekrana döneceği sevenleri tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde 31. Yaşını kutlayan Samat, doğum gününde yeni projesinin tanıtım görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Üç sezon boyunca Hercai dizisinde canlandırdığı karakteriyle ekranda neşe saçan oyuncu Aslı Samat, yine bir dram projesiyle ekrana dönüyor. Şükrü Avşar’ın sahibi olduğu Avşar Yapım’ın yeni işi olan Gülümse Kaderine dizisiyle el sıkışan Samat, evin keyifli, meraklı kızı Sibel’e hayat verecek. Neşeli ve iç ferahlatan sahnelerinin yanı sıra genel hikayenin dramına uygun bir biçimde bizleri hüzünlendirdiği anlarda olacak.

Gülümse Kaderine 27 Nisan’dan itibaren her Çarşamba Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin yaz sezonunda devam edip etmeyeceği bilgisi ise merakla bekleniyor.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alan dizide; Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat, Sevinç Kumaş, Müge Su Şahin, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda gibi birbirinden çok sevilen isimler yer alıyor. Dizinin senaristliğini Burcu Över üstlenirken; yönetmenliğini ise Aytaç Çiçek ve Ceren Koç yapıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN