Hisarcıklıoğlu Elazığ'a Geliyor…

TOBB tarafından düzenlenen toplantılara iştirak eden Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir görüşme yaparak Elazığ'da gerçekleştirilecek olan organizasyonlar hakkında bilgi vererek Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası adına Elazığ'a davet etti…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar Programı’ gerçekleştirilecek

Başkan Arslan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ve çok önemli bir gündem oluşmaması halinde Hisarcıklıoğlu’nun 25 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da olarak yapılacak tüm programlara katım sağlayacağını ifade etti.

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Oda olarak üzerinde uzun bir süreden beri hazırlık yaptığımız ‘Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar’ programı ile Lansman Programımız hakkında Sayın Genel Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na detaylı bilgilendirmelerde bulundum. Bu hizmet dönemimiz içerisinde yaptığımız faaliyetlerin kısa bir sunumu, ödül töreni, açılışlar ve temel atma gibi bir çok etkinliğin yer alacağı Elazığ programı için Sayın Genel Başkanımız büyük bir mutluluk duymuştur. Davetten büyük bir memnuniyet duyan ve Elazığ’a çok özel sempatisi olan Sayın Genel Başkanımız; ‘Suyu sert insanı mert tüm Gakgoşlara en derin selamlarımı iletin” şeklindeki selam ve mesajını paylaşıyorum. Sayın Genel Başkanımızla iş dünyamızı inşallah 25 Eylül tarihinde çok güzel bir organizasyonla buluşturacak ve Elazığ’a yakışır bir evsahipliğinde ağırlamış olacağız. TOBB programına alınan resmi davetimiz için Odamızın tüm Yönetim organları ve profesyonellerimiz hazırlıklarını sürdürmektedir.

TOBB Genel Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ programı ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde ayrıntılı programı ve detaylarını paylaşacağız” dedi. 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI     

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN