İş İnsanı Zülfü YILDIRIM, 'BİZİMLE YÜRÜ ELAZIĞ!' Diyor

MHP'den Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulunan, Dünya Grup Yem Gıda Tarım Ürünleri LTD Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü YILDIRIM, Sizlere Olan Borcumu Ödemeye Geldim' BİZİMLE YÜRÜ ELAZIĞ! Diyor…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İş İnsanı Zülfü YILDIRIM açıklamasında; 
“Sevgili Hemşerilerim,
Doğup büyüdüğüm memleketime edindiğim tecrübe, deneyim ve maddiyatımla şimdi destek olmaya geldim. Doğu Anadolu Bölgesi’nin en güzel şehrini her yönden üst  mevkilere taşımak istiyorum. Yem, hammadde, gübre, tarım ürünleri ve hayvancılık sektöründeki bilgi ve deneyimlerimi bana destek olan bütün kıymetli dostlarımla sizlere sunmaya geldim.

Memleketimin eksik yanlarını halktan biri olarak çok iyi bilmekteyim. Bu eksik yanlarını hep birlikte tamamlayarak, büyükşehir statüsüne çıkarmak, yaralarımızı birlikte sarmak, dertlerimize çare olmak, iyi yönlerimizi daha geliştirerek memleketimi kalkındırmak vazifeden ziyade vefa duygusu ile birleşerek boynumun borcu olmuştur; çünkü edindiğim bütün maddi ve manevi varlıklarımı bu topraklara ve bu topraklarda yaşayan hemşerilerime borçluyum.

Şimdi borcumu sizlere ödemeye geldim. Çıktığım bu meşakkatli ve zorlu yolda, halktan biri olarak, aynı hedefe yürümeye çalışmak için gücümüzü siz kıymetli hemşerilerimden aldım. Beni bu yolda yalnız bırakmayacağınızı umut ediyorum. Yolumuzun başarıya çıkması için önce yukarıda Allah’a sonra aşağıda siz, kıymetli hemşerilerime güveniyorum. Rabbim beni ve siz değerli hemşerilerimizi mahcup etmesin.
Bu mukaddes yolda BİZİMLE YÜRÜ ELAZIĞ!
Sevgi ve saygılarımla…” Dedi.                         

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı
Dünya Grup Yem Gıda Tarım Ürünleri LTD Şirketi
Yönetim Kurulu Başkanı
Zülfü YILDIRIM
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN