IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi Kıbrıs'ta Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımları ile Girne'de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi'ne katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, “Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Nurettin Parlakyıldız beyefendi ile birlikte Elazığ TSO’uu temsilen Girne'de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi'ne katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Bu kongre, iş dünyasının geleceği ve liderlik konusundaki önemli perspektiflerin tartışıldığı, deneyimlerin paylaşıldığı çok değerli bir platform oldu.

KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu gibi kıymetli isimlerin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, iş dünyasının güncel ve gelecekteki zorluklarını ele almamızı sağladı. İş birliği, liderlik ve stratejik düşünme üzerine yapılan vurgular, günümüzün dinamik ekonomik ortamında önemli bir rehberlik sunuyor.

Özellikle, bölgesel iş birliklerinin ve uluslararası dayanışmanın önemini vurgulamak isterim. Bu tür etkinlikler, sadece iş dünyasının değil, aynı zamanda ülkeler arasındaki ilişkilerin de güçlenmesine katkı sağlıyor. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, böylesi platformlarda bulunmak ve bu değerli deneyimlerden faydalanmak bizim için büyük bir onur.

Kongre boyunca yapılan verimli tartışmaların, iş dünyasının geleceğine dair daha net bir vizyon oluşturmamıza yardımcı olacağına inanıyorum. İş birliği ve ortak akıl, günümüzün dünyasında başarının anahtarlarından biri haline gelmiştir. Ayrıca KKTC Cumhurbaşkanımız Sn.Ersin Tatar Beyefendiyi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri sebebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN