İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Kongrelere Devam Ediyor

İYİ Parti de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber


İYİ Parti de kongre süreci  kapsamında;  Elazığ teşkilatı, ilçelerin kongrelerini tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Maden, Palu, Karakoçan, Keban teşkilatlarında kongreler yapıldı.  Bu hafta da Ağın, Arıcak, Kovancılar, Sivrice ilçelerinde  kongreler tamamlandı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Baskil ilçe başkanlığı  kongresi Elazığ'da tüm ilçelerin  bu süreç ile  tamamlanmış olacak.
Ağın, Kovancılar, Sivrice ve Arıcak'ta mevcut başkanlar üyelerin oy çoğunluğunu alarak başkanlık görevlerine  devam edecekler.

Kongre sonrası  Ağın ilçe başkanı Mustafa Aydemir yaptığı açıklamada "Huzur adası ilçemizde beni tekrar başkanlığa layık görerek seçen üyelerimize teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın yolu yolumuzdur" ifadelerini kullandı.
Kovancılar ilçe başkanı Zeki Sesveren ise; "Kovancılar nüfus olarak en fazla ilçemiz, çalışmak ve kazanmak için buradayız. Genel Başkanımızla beraber ülkemizin daha iyi yönetilmesi  için çıktığımız bu yolda Allah hepimizi muvaffak etsin" dedi. Sivrice ilçe başkanı Fethi Ahmet Doğan ise, "depremin ana üssü olan ilçemiz İYİ Partimizin iktidarında daha da kalkınacak, halkımız mağduriyeti yaşamayacaktır." dedi 
Arıcak ilçe başkanı Müslüm Karan da  "Arıcak zor bir coğrafya, fakat 3 beldemiz ve ilçemizle İYİ Partimizin zaferle çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimlerimiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti  İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada  "Tüm ilçelerimiz seçimlerini huzurlu ve başarılı bir şekilde  tamamlamışlardır. Kongrelerimizden  başarı ile çıkan ve tekrar üyelerimizin güvenini ve oyunu kazanarak seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor,  seçimlerin ilçelerimize ve vatanımıza  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Çalışmalarımızın durmadan yorulmadan devam edeceğini birkez daha ifade etmek istiyorum". dedi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN