Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan mübarek Kadir Gecesi vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, tüm İslam âlemi için büyük anlam taşıyan Kadir Gecesi'nin feyzine ve bereketine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel ve anlamlı gecede, dualarımızın kabul olması ve manevi huzurumuzun artması niyazında bulunuyorum. Kadir Gecesi, insanlığın ve toplumumuzun huzuru, kardeşliği ve dayanışması için bir fırsattır. Bu müstesna gecede, sevgi, saygı ve hoşgörü ile birbirimize yaklaşarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. İlimizin ve ülkemizin refahı, kalkınması ve huzuru için birbirimize desteği unutmayalım.

Bu vesileyle, siz değerli hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutluyor, bu gecenin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine sağlık, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin..” Dedi. 
ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN