Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Şehitler İçin Hatim Programı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin her yıl belli aralıklarla şehitlerimiz için düzenlediği hatim programları devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin her yıl belli aralıklarla şehitlerimiz için düzenlediği hatim programları devam ediyor.
Bu kapsamda Saray Cami’sinde  düzenlenen programa Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, katıldı. 
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her yıl düzenli olarak şehitlerimiz için hatim programı düzenlendiklerini söyleyen  Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, "Program neticesinde bugün burada hatim duamızı gerçekleştirerek şehitlerimizin ve programımıza katılan üyelerimizin vefat eden yakınlarının ruhlarına hediye etmeyi amaçlıyoruz. Rabbim bizleri duaları kabul olan kullarından eylesin. İnşallah hatimlerimiz şehitlerimizin ruhlarına ulaşır" dedi. 
Konuşmaların ardından hatim duası yapılarak, şehitler için  dualar edildi. Hatim programından duydukları memnuniyeti dile getiren Kadın Meclisi üyeleri ise, şehitlerimize olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek adına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı  Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN