Keyless İleri Kimlik Doğrulama Çözümü ile Parolaları Hayatınızdan Çıkarın

ASEE Türkiye, Keyless İş birliği ile Türkiye'yi Parolasız Kimlik Doğrulama ile Tanıştırıyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Avrupa’nın en büyük 6. yazılım şirketi Asseco Grup bünyesinde farklı sektörlere sunduğu çözümlerle ve 360 derece sahtekarlık önlemede lider konumda yer alan ASEE Türkiye, dünyanın parolasız kimlik doğrulama çözümleri sunan öncü firması Keyless ile önemli bir iş birliğine imza attı. Böylece birçok sektördeki firma, Keyless’ın yüz ve davranışsal biyometri ile gelişmiş şifreleme teknolojilerini bir araya getiren yeni nesil kimlik doğrulama çözümleri sayesinde parola unutma ve buna bağlı risk ve problemleri ortadan kaldıracak.

ASEE Türkiye’nin firmalarla buluşturacağı yeni nesil parolasız kimlik doğrulama çözümü, hem çalışanlara hem de tüketicilere yönelik yüz ve davranışsal biyometri ile gelişmiş şifreleme teknolojisini bir araya getirerek kullanıcıların gizliliğini koruyacak, güvenlik ve kolaylıktan ödün vermeden pürüzsüz kimlik doğrulama deneyimi sunacak. Böylece kullanıcıların parolalarını hatırlama konusunda çektikleri zorluklar ortadan kaldırılarak müşteri memnuniyeti artırılırken, unutulan parolalar nedeniyle ortaya çıkabilen işlem terkleri ve operasyonel maliyetlerin önüne geçilecek; parola hırsızlığı riski ortadan kaldırılarak sahtekarlık atakları etkin bir şekilde önlenebilecek.

Bankalardan, sağlık sektörüne, perakendeden telekom firmalarına kadar dünyada önde gelen pek çok firmanın tercih ettiği bu çözüm sayesinde, gizliliği koruyan çok faktörlü kimlik doğrulama ile makine öğrenmesi temelli ekosistemde elde edilen biyometrik veriler parçalanarak şifreleniyor. Ardından şifreli veriler ile biyometrik desenler birbirleriyle karşılaştırılıyor. ASEE Türkiye’nin distributörlüğünü yapacağı Keyless çözümü, eşleştirme verilerini biyometrik verinin açığa çıkmasına imkan vermeyen bir şekilde kullanarakkarşıdaki kişinin doğru kişi olduğundan emin oluyor.

ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas iş birliği ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “Bu iş birliği ile sahtekarlık önleme alanındaki ürün ve hizmetlerimizi daha da ileriye taşıyoruz. Keyless tarafından finans sektörü başta olmak üzere birçok sektöre yönelik geliştirilen ileri kimlik doğrulama çözümleri ile parolaları ortadan kaldırarak dijital kimlik hırsızlığı girişimlerinin önüne geçerken kişisel verileri de güvence altına alıyoruz.”

Keyless kurucu ortağı ve CEO’su Andrea Carmignanikonu ile ilgili şunları söyledi “Dünyanın her yerindeki firmalar, giderek gelişen tüketici işlemlerini artan dolandırıcılık, hesap ele geçirme ve kimlik hırsızlığı girişimlerine karşı korumakla görevlidir. Kurumların risksiz ve rekabetçi dijital deneyimler sağlamasına yardımcı olmak için, kişisel bilgilerin nasıl yönetildiğini ve saldırganların eline geçmesini nasıl engelleyebileceğimizi yeniden düşünerek bu çözümü geliştirdik. ASEE ile iş birliğimiz sayesinde çözümlerimizi Türkiye ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN