Kreş Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Sürprizi

Kartal Belediyesi'nin kreşlerinde öğrenim gören minik öğrenciler, yılbaşı öncesi Kartal'da yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Büyüklerinin yeni yılını kutlayan miniklerin hazırladıkları eğlenceli etkinlikler ise huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kızılay Zeynep M. Nedim Oyvar Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Kartal Belediyesi Cumhuriyet 2 Kreşi’nden öğrenciler katıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan, Kreş Müdürü Banu Kocadağ, Rotary Fatih Kulübü Başkanı Ayşe Oskay, Ayasofya Lions Kulübü Başkanı Asude Evrensel Sönmez ve komite başkanları Hayriye Akaltın ile Fatma Akgün’ün de katıldığı yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri, çocuklarla birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Yılbaşı partisi tadında geçen ziyarette minik öğrenciler huzurevi sakinleri için hazırladıkları müzikli gösteriyi sundu.

Huzurevinin yaşlı konuklarıyla birlikte oyunlar oynayan öğrenciler, daha sonra beraberlerinde getirdikleri hediyeleri takdim etti.

Keyifli ve bir o kadar da duygusal anların yaşandığı buluşmada yaşlılar da miniklere hediyeler verdi.

Etkinlik boyunca huzurevi sakinlerinin yüzünden gülümseme eksik olmadı. Miniklerle beraber mutlu bir gün geçiren yaşlılar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kartal Belediyesi, Rotary Fatih Kulübü ve Ayasofya Lions Kulübü iş birliğiyle yapılan etkinliklerin sonucunda bilimsel bir rapor hazırlanarak kuşaklararası etkileşimin sosyolojik ve psikolojik sonuçlarının paylaşılması hedefleniyor.

Haber videosuna https://we.tl/t-xyvpgQFe4r?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05 linkinden erişebilirsiniz.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN