Kurumsal Ağların Güvenliği için SASE Connect'i Piyasada

Sparkle, Uluslararası Kurumsal Ağların Güvenliği için SASE Connect'i Piyasaya Sürüyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Güvenli Erişim Hizmeti (Secure Access Service Edge) yaklaşımını temel alan yeni çözüm; uzaktan çalışanlar, nesnelerin interneti cihazları, şube ofisleri ve dünya çapındaki uygulamalar için güvenli erişim sağlıyor.

İtalya'nın ilk uluslararası hizmet sağlayıcısı olan ve en iyi küresel operatörler arasında yer alan Sparkle, uluslararası kurumsal ağların güvenliğini artıracak SASE Connect'in piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Uzaktan çalışmanın giderek daha fazla benimsenmesi ve iş uygulamalarının buluta giderek daha fazla taşınması, bulutta veya 'yerinde' sistemlerde bulundurulan kurumsal verilerin, her nereden olursa olsun çalışanlar tarafından her zaman ve tam güvenlik içinde erişilebilir olmasını gerektiriyor.

Sparkle'ın SASE Connect çözümü, cihazın fiziksel konumu ve kullanılan bağlantıdan bağımsız olarak uluslararası kurumsal ağa güvenli erişim sağlayan tam entegre güvenlik ve ağ hizmetlerinden oluşan yenilikçi bir pakettir. Güvenli Erişim Hizmeti1 konseptine dayanan bu çözüm, ağ iletişimi ve güvenliğe bulut tabanlı bir yaklaşım uygular:kurumsal ağ ve cihazları, güvenlik tehditlerine karşı veri merkezi yerine doğrudan bağlantı kaynaklarında ya da "uçlarda" korunur.Sonuç olarak, uzaktan çalışanlar, nesnelerin interneti cihazları, şube ofisleri ve uygulamalar, trafikleri çok sayıda hedefe ulaşmadan önce korunuyor.

SASE Connect, Sparkle'ın geçen yıl piyasaya sürülen ve Gıda, Üretim, Moda, Enerji ve Turizm endüstrilerindeki birçok işletme tarafından şimdiden benimsenen SD-WAN çözümünü, güvenli bağlantının yerleşimi ve yönetimi için benzersiz paketler ve tüm hizmet için tek bir iletişim noktası sağlayarak tamamlıyor ve geliştiriyor.

Buluta Uzaktan Çalışan Erişimi konusundaki Kavram Kanıtını MEF'in "İş Etkisi Ödülü" ile taçlandırdığı Sparkle'ın SASE Connect çözümü, dünya çapında genel ve özel bulut hizmetleriyle mükemmel bir şekilde entegre edilmiş yüksek performanslı ve güvenli bağlantı arayan kuruluşlar için optimum çözümdür. Çözüm,buluta doğrudan ve yüksek hızlı bağlantı için Sparkle'ın son teknoloji ürünü küresel ağının yanı sıra ağ trafiğinin sürekli izlenmesi ve siber tehditlerin önlenmesi, tespiti, analizi ve bunlara yanıt verilmesi için Güvenlik Operasyon Merkezi'nden (SOC) yararlanıyor.

Sparkle, SASE Connect'in piyasaya sürülmesiyle işletmelerin uluslararası tesislerini birbirine bağlamayı ve hem iç tesislerinde hem de dış ekosistemleriyle iletişimi yönetmeyi amaçlayan MPLS, Ethernet, yönetilen SD-WAN, Bulut bağlantısı, Çok bulutla otomasyon hizmetleri, nesnelerin interneti bağlantısı ve telefon hizmetlerini içeren kurumsal çözümler portföyünü zenginleştiriyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN