Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Hazine Mahiyetinde Bir Eser Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü'nce basımı yapılan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı'nın son eseri 'Malatya'nın Yüzakları ' kitabının tanıtım programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sergi ve fuaye alanında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

“Malatya’nın Yüzakları ” kitabının tanıtım programında bir konuşma gerçekleştiren yazar ve Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı, “Kültür olmadan millet, millet olmadan devlet olmaz. Bu duygulardan hareketle kültürün ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Kültürümüzün geniş kuşaklara, bize de atalarımızdan miras kalan bizden sonraki nesillere aktarmak en temel görevlerimizden biridir. Bundan önce yazdığım Malatya’nın etnografik yaşamını anlatan ve gelenek ve göreneklerimizi anlatan kitaplardı. “Malatya’nın Yüzakları ” kitabını yazarken de farklı bir dalga ele almak istedim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Malatya’nın Yüzakları ” kitap tanıtımı programına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Habip Ahmet Şahin ise, “Bu kitabın Kütüphane Haftası’na denk gelmesi tevafuk oldu. Kütüphanelerimizi dolduracak eserler siz Atilla Hocam gibi değerli yazarların eserlerdir. Biz de bundan etkin bir şekilde istifade etmeye çalışıyoruz. Malatya’mıza böyle bir eser kazandırdığı için teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

“Malatya’nın Yüzakları ” kitap tanıtımı programına, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Habip Ahmet Şahin,  24. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, STK temsilcileri ve Malatya kültürüne sevdalı çok sayıda kitapsever katıldı. Program sonunda Atilla Kantarcı, kitapseverlere “Malatya’nın Yüzakları ” kitabını imzaladı. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi, “İşte Benim Malatyam 1”, “İşte Benim Malatyam 2” ve “Sevdam Malatya” kitaplarının ardından, Kantarcı’nın, dördüncü eserini de kitapseverlerle buluşturmuş oldu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN