Matrix Fitness, Spor Fuarına İnovasyon Katıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen ticari fitness markalarından olan Matrix Fitness, 10-13 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Dünyanın en hızlı büyüyen ticari fitness markalarından olan Matrix Fitness, 10-13 Ocak’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Worldsports İstanbul 2024’teki Matrix Deneyim Alanında sporseverleri ağırlayacak. İnovatif ürünleri ile ilgi gören marka, Johnson Health Tech’in 2023’te Türkiye’de yüzde 25 büyümesinde önemli bir pay sahibi.
Worldsports İstanbul 2024 fuarının ilk gününde açıklama yapan Johnson Health Tech Türkiye Ülke Müdürü Yakup Çam, kulüpler için cardio, strength ve grup antrenman ekipmanları, ev kullanıcıları için kulüp kalitesinde ekipmanlar sunan Matrix Fitness markasının Worldsports İstanbul 2024’te, “Virtual Training Cycle (VTC)”, “Versa Functional Trainer W/18" Storage” ve “Fitbench” ürünleri ile öne çıkacağını söylüyor. Türkiye’de ticaretin en zor olduğu şu dönemde, JHT’nin ülkemiz fitness sektörüne, ilk ve tek yüzde 100 yabancı iştiraki firma olarak yatırım yapmasının önemine değinen Yakup Çam, dünyada ilk üçte yer alan Matrix Fitness’ın globaldeki başarılarına katkısının altını çiziyor.

Fuarda sektörü büyütmek için varlar
Johnson Health Tech Türkiye Ülke Müdürü Yakup Çam, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sektördeki varlığımızı bütün eğitmenlere göstermek için fuardayız. Beklentimiz ticari kaygılardan ziyade, daha büyük kitlelere ve eğitmenlere ekipmanlarımızı, yeni antrenman modellerini deneyimletmek. Bu yüzden de belli saatlerde demo dersler vererek hem yeni mezun hem de sektördeki deneyimli eğitmenlere, son global trendleri içeren antremanlar yaptırıyoruz. Matrix Fitness olarak fuarda sektörün büyümesine katkıda bulunmak için bulunuyoruz. Tıpkı ABD ve Avrupa’da olduğu gibi fitness kültürünü Türkiye’de de bambaşka bir boyuta taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

“Matrix Team” tüm enerjisi ile fuara çağırıyor!
Vizyoner bakış açısıyla farklı bir fuar deneyimi sunan Matrix Fitness, Global Master Eğitmeni Halil Kılıç ve Matrix Team ile son teknoloji inovatif fitness ekipmanlarını ziyaretçilere anlatıyor. Matrix Deneyim Alanı’nına uğrayan sporseveler ve fitness profesyonelleri, “Group Training” ve Matrix Antrenman Programları ile Matrix ürünleri üzerinden, fitness alanında global gelişmeleri takip ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN