MercurExpo 'Güçlü Ekip Ruhu' ile Globalleşiyor

Çalışmalarının odağına 'müşteri memnuniyeti' anlayışını yerleştiren MercurExpo Fuar Stand, güçlü ekip ruhu ile uluslararası mecrada büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda firmanın kurucusu olan Gökhan Çelebi liderliğinde, Almanya ve Rusya'da yerelleşen MercurExpo Fuar Stand, beraber çalıştığı firmaların fuar için gittiği her ülkede yerini alıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Etkinlik ve fuar sektöründe başladığı yolculuğunu müşteri memnuniyetiyle damgasını vurarak sürdüren MercurExpo Fuar Stand, globalde her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gökhan Çelebi liderliğinde “Doğru tasarım, detaylarla başlar.” sloganıyla sektörde uzun bir yolculuğa adım atan firma, 2010 yılından itibaren başarısını katlayarak kendini kanıtlıyor. Kendisiyle birlikte çok sayıda firmanın da globalde büyümesine yardımcı olan MercurExpo, birçok sektöre kalıcı fayda sağlıyor. Uluslararası başarısını ise müşteri memnuniyetinin yanı sıra içindeki güçlü ekip ruhuyla da elde eden firma, globalde büyüyerek Almanya ve Rusya’da yerelleşmesiyle adından söz ettiriyor.

Çalışan ve müşteri mutluluğunu sağlayarak başarı elde ediyoruz!

MercurExpo’nun bu kapsamda başarılı işlere imza attığını ve en iyi hizmeti sunmak için kendi dilinde konuşan personelleri ile güçlü bir ekip oluşturduğunu vurgulayan MercurExpo Fuar Stand firmasının kurucusu Gökhan Çelebi de, “MercureExpo, başarısını sadece müşteri memnuniyetine değil, aynı zamanda içerideki güçlü ekip ruhuna da borçlu.” ifadesini kullanıyor. Bu şekilde güçlü ekip ruhuna bütünüyle sahip olan MercurExpo, çalışan ve müşteri mutluluğunu her zaman ön planda tutarak projelerini şekillendiriyor.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Gökhan Çelebi, çalışanların gelişimi ve mutluluğunun firma kültürünün temelini oluşturduğunu ifade ediyor. Şirketin temel yaklaşımının ise inovasyon, müşteri ve çalışan odaklılık olduğunu söyleyen Çelebi, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara özel çözümler sunmak, başarımızın temelidir. Her projemizde, sektörde bir adım öne çıkmak için çaba harcıyoruz." ifadelerini kullanıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN