MGC'den Sadıkoğlu'na hayırlı olsun ziyareti 

Malatya Gazeteciler cemiyeti (MGC)'den Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Malatya Gazeteciler cemiyeti (MGC)’den Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
2 Ekim’de yapılan seçimle birlikte Malatya Ticaret Odası başkanlığına seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Malatya Gazeteciler Cemiyetinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.   Ziyarette ilk olarak konuşan MGC Başkanı Vahap Güner, Sadıkoğlu’na yeni görev döneminde başarılar dileyerek; Malatya Ticaret ve sanayi odası başkanlığına yeniden seçilen değerli arkadaşımız Oğuzhan Ata Sadıkoğlu arkadaşımızı Gazeteciler Cemiyeti olarak ziyaret ettik. Kendisine başarılar diliyoruz. Malatya organizesi ve Malatya’da yapmış olduğu çalışmalarla üyelerin takdiriyle seçilen Sadıkoğlu ve arkadaşlarına bu anlamda başarılar diliyoruz.” dedi.  TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, ziyaretlerinden ötürü MGC yönetimine teşekkür ederek; “Geldiğimiz günden beri, basını önemsediğimizi her platformda söylüyoruz. Çünkü basın, Malatya’mızın dışa açılan yüzü. İnsanların bilgi akışını sağlayarak şehirde nelerin olup, olmadığını, kimin çalışıp, çalışmadığını gayretli bir şekilde gündeme getirmek suretiyle şehirdeki lokomotif görevi gören kurumların hareket etmesini sağlıyor. Bu anlamda gazeteciler cemiyeti başkanımız ve gazeteciler cemiyeti  yönetimi sürekli istişare içerisinde olduğumuz, fikir alış verişinde bulunduğumuz ve gerçekten tarafsızlık ilkesiyle sürekli gayret gösterip Malatya’yı aydınlatmaya çalışan bir ekip. Kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bugün hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı başta başkanımız ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımızın tamamına hoş geldiniz diyorum teşekkür ediyorum.  Ümit ediyorum ki, bundan sonraki görev süremizde ticaret sanayi odası olarak gazeteciler cemiyetimiz ve yönetim kuruluyla geçmişten bugüne gelen irtibatımızı daha güçlendirerek, daha faydalı işler gerçekleştiririz.” diye konuştu.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN