MHP Milletvekili Sn. Işıkver Et ve Süt Satış Mağazası Girişiminde Bulundu

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan'ı MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Elazığ Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Çak ile ziyaret ederek Et ve Süt Kurumu'nun Elazığ'da ilk satış mağazasının açılması talebinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, piyasa fiyatlarına göre daha uygun ve bol çeşitli, güvenilir ve hijyen ürünlerin Elazığ halkıyla buluşturulmasını hedeflediklerini söyledi.

Halkımızın Güvenli ve Uygun Fiyatlı Ürünlere Ulaşmasını Hedefliyoruz…
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, “Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Sayın Mustafa Kayhan’ı İl Başkanımız Sayın Yunus Bal ve Elazığ Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Mehmet Çak ile ziyaret ederek Et ve Süt Kurumu’nun Elazığ’da ilk satış mağazasının açılmasını talep ettik.

Kırmızı et fiyatlarının piyasaya göre çok daha uyguna satıldığı mağazada, köfteden sucuğa, kırmızı etten tavuğa, kavurmadan, kıymaya ve süt ürünlerine kadar birçok ürün bulunuyor. Devlet güvencesinde üretilen ve satışa sunulan tüm bu ürünler fiyatının uygunluğunun yanında hem güvenilir hem de hijyen bakımından vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

Sayın Genel Müdürümüzden almış olduğumuz bilgilere göre yaklaşık 80 çeşit ürünün bulunduğu Et ve Süt Kurumu’nun halen ülke genelindeki Satış Mağazası sayısı 17 adet. İnşallah 18. Mağazanın Elazığ’da açılması için talebimizi ileterek girişimlerimizi başlatmış bulunuyoruz. Sayın Genel Müdürümüzün göstermiş olduğu yakın ilgi ve konuya duyarlılığı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah bu önemli hizmetin Elazığ halkı ile buluşmasına vesile olarak Mağaza açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sürecin yakından takipçisi olarak kıs sürede sonuçlandırmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver
Elazığ İletişim Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN