Milletveki Açıkkapı'dan Adalet Bakanına Teşekkür

Açıkkapı: Adalet Bakanımıza, Elazığ ve Bölgemize Gösterdiği İlgi İçin Teşekkür Ediyoruz

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama dönemi çalışmalarının başlaması ile Ankara'da Elazığ için çalışmalarına hız veren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un daveti üzerine Doğu ve Güneydoğu Anadolu milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen bölge istişare toplantısının ardından bir mesaj yayımladı.

Bölgeden gelen talepleri doğrudan ilgili mercilere iletebilme fırsatının kendilerine sunulduğu bu önemli toplantı ve  Elazığ'a yönelik ilgi ve alakalarından dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a teşekkürlerini ileten Açıkkapı, toplantının son derece verimli geçtiğine dair vurgu yaptı.

Ankara'daki toplantıya, Adalet Bakan Yardımcıları Ramazan Can ve Niyazi Acar da katılım gösterdi.

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından şu mesajı yayımladı:

Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç, Bakan Yardımcılarımız Ramazan Can ve Niyazi Acar’ın katıldıkları toplantıda  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi milletvekilleriyle bir araya gelerek yaklaşık 3,5 saat devam eden istişarelerde bulunduk.

İlimiz milletvekilleriyle katıldığımız bu toplantıda bölge milletvekillerinin gerek kendi illeriyle alakalı, gerekse ülke gündemini ilgilendiren konularla alakalı olarak görüş, öneri ve taleplerini aktarma imkanı sunan bu toplantı çok verimli geçmiştir.

Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un milletvekilleriyle bir araya gelerek, dile getirilen konularla alakalı doyurucu cevapları yasama ile yürütme arasındaki koordinasyonu sağlama anlayışına, naif yaklaşımına teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN