Milletvekili Açıkkapı '150 Yataklı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun'

Ejder Açıkkapı'dan Hastane Mesajı: Palu ve Kovancılar İlçelerimize Hayırlı Olsun mesajı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Kovancılar arasındaki 150 yataklı devlet hastanesinin ihalesinin kesinleştiğini, kısa süre içerisinde iki ilçeyi önemli ölçüde rahatlatacak olan hastanenin yapımına başlanacağını söyledi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri devam ederken, öte yandan Elazığ ile ilgili gelişmeleri de yakından takip eden Açıkkapı, Plan ve Bütçe Komisyonuna verilen arada basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.  

Açıkkapı, 26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilleri merhum Tahir Öztürk, Metin Bulut ve Ömer Serdar ile Palu Kovancılar Devlet Hastanesine ilişkin çok fazla emek sarf ettiklerini hatırlatarak, “Yapımına kısa süre sonra başlanacak olan Palu-Kovancılar devlet hastanemiz 150 yatak kapasitesiyle iki ilçemize sağlık hizmetleri alanında adeta can suyu olacak. Merhum Tahir Öztürk ağabeyimiz, Metin Bulut ve Ömer Serdar vekillerimizle Palu-Kovancılar Devlet hastanemiz için 26. dönemde çok emek sarf ettik. Bölgedeki vatandaşlarımızın uzun süredir böyle bir talebi vardı. 21 Eylül'de ihale gerçekleştirilmişti. Kısa süre önce de Plan ve Bütçeye verilen arada ilgili birimlerden sordurarak durumu teyit ettik, ihale kesinleşmiştir.Toplam 44.117,66 m2 alana inşa  edilecek yeni hastanemizin aziz şehrimiz Elazığ’a Palu ve Kovancılar ilçelerimize hayırlı olsun inşallah." diye konuştu. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından da konuya ilişkin bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: 

Elazığ Palu-Kovancılar 150 Yataklı Devlet Hastanesinin ihalesi kesinleşmiştir. Toplam 44.117,66 m2 alana inşa  edilecek yeni hastanemizin aziz şehrimiz Elazığ’a Palu ve Kovancılar ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN