Milletvekili Açıkkapı: Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı: 'Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz'

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'da ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Meclise verilen arada gerek  başkent Ankara'da , gerekse Elazığ'da temaslarını sürdüren ve Elazığ'ın sorun ve taleplerine çözüm arama gayretiyle büyük takdir toplayan Açıkkapı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Gazi Caddesi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi. 

Burada vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek, onların talep ve önerilerini dinleyen Açıkkapı'ya yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. 

Açıkkapı, "Hemşehrilerimizden gelen talepleri dinliyor, bunları ilgili makamlara iletiyoruz. Bizler , şehrimize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacak, yorulmayacak, yılmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı aziz şehrimiz Elazığ olacak. Bu süreçte lideri Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman ve her yerde sahip çıkan, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan aziz şehrimin yiğit insanlarına şükranlarımızı sunuyorum. " diye konuştu.

MECLİS AÇILIYOR, ELAZIĞ İÇİN ANKARA'DA TEMASLAR DEVAM EDECEK

1 Ekim Pazar Günü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama yılına başlayacağını hatırlatan Açıkkapı, "Biliyorsunuz, TBMM'de yeni yasama yılımız başlıyor. Ankara'da AK Parti Milletvekillerimizle güzel çalışmalar yapmaya devam edecek, şehrimize değer katma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu şehrin güzel insanlarına layık olmaya çalışıyoruz. Allah, bizleri sizlere mahçup etmesin. Cumhurbaşkanımız , Liderimizin dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Elazığ'a hizmet noktasında gerek Bakanlıklarla, gerekse kurumlarla temasımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN