Milletvekili Açıkkapı'dan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Açıkkapı’nın resmi internet sayfası www.ejderacikkapi.com.tr üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadeler yer alıyor:


Kıymetli hemşehrilerim, değerli gençlerimiz;

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal'in gençlerimize armağan ettiği bu özel gün,  necip milletimizin bağımsızlık tutkusunun ve milli ruhunun yeniden doğduğu dönüm noktalarından birisidir. 19 Mayıs 1919’da kahraman ecdadımız, işgal kuvvetlerine karşı tek yürek olarak ayağa kalkmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atarak büyük bir zafere imza atmıştır.

Bugün de tarihimizden aldığımız sarsılmaz güçle, güzel ülkemizin gelişimini engellemek isteyenlere karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Bu yolda en büyük gücümüz olan gençlerimizi her alanda destekliyor ve onların potansiyellerini ortaya koymaları için fırsatlar sunuyoruz. Elazığ’ın gençleri başta olmak üzere, tüm gençlerimizin en iyi imkanlara sahip olması için durmaksızın çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Milli şuur ve karakter sahibi değerli gençlerimizin başarısına yürekten inanıyor, onların geleceğimizin teminatı olduğunu biliyoruz.

Gençlerimizin ulusal ve uluslararası arenada gösterdiği vizyon ve çaba, ülkemizin geleceği adına umutlarımızı güçlendiriyor. Aziz şehrimiz Elazığ ve güzel ülkemizin tüm gençlerinin bu vizyon ve gayretle ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır.

9 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını saygıyla anıyorum.

 Saygılarımla.

Ejder AÇIKKAPI
AK Parti Elazığ Milletvekili
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu
AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN